Een fijne, duidelijke en leerzame cursus! Vooral een groot voordeel dat er geen druk achter zit, is er in de vakantie geen tijd? Geen probleem, daarna pak je het moeiteloos weer op. Wij...Een fijne, duidelijke en leerzame cursus! Vooral een groot voordeel dat er geen druk achter zit, is er in de vakantie geen tijd? Geen probleem, daarna pak je het moeiteloos weer op. Wij zijn tevreden! Ze typt sneller dan ons!
Lena
Een duidelijke leerzame cursus op niveau
Tobie
Het is eeen leuke en motiverende cursus
Duidelijke opbouw in de lessen. Een coach waarmee ze kunnen chatten. Elke dag een les. Steeds naar een ander werelddeel; dit daagde uit. Goed dat ze zien wat hun snelheid en aantal...Duidelijke opbouw in de lessen. Een coach waarmee ze kunnen chatten. Elke dag een les. Steeds naar een ander werelddeel; dit daagde uit. Goed dat ze zien wat hun snelheid en aantal fouten is en dat het doel zichtbaar is. En de mogelijkheid om een oefening te herhalen is fijn. Ze is er heel zelfstandig doorheen gegaan.
Leuke uitdagende typecursus
Hij vond het leuk om te doen.
Erg duidelijke cursus. Leuke quizzen. Kun je als ouder ook nog iets van leren.
Prima cursus
Prima cursus. Leuk afgewisseld. Maar ik merk dat zowel mijn zoon destijds, als mijn dochter niet lang geleden zo rond de 12 weken in een impasse komen om door te zetten. Geen idee waardoor dit...Prima cursus. Leuk afgewisseld. Maar ik merk dat zowel mijn zoon destijds, als mijn dochter niet lang geleden zo rond de 12 weken in een impasse komen om door te zetten. Geen idee waardoor dit komt.....maar het was lastig om de boel weer op gang te krijgen....
Het is een cursus op maat, Ruben kreeg goede adviezen bij de dingen waar hij tegenaan liep.