Verzorgde oefeningen. Soms is er behoefte om extra te oefenen. Weinig contact met docent. Niet duidelijk of het goed gaat.
Prettige, speelse manier om het typen onder de knie te krijgen.
Linda Bakker
Mitchel heeft het erg leuk gevonden. Leerzaam en blind leren typen de wereld over. Zeer kindvriendelijk.
Jacqueline de Weerd
Mirjam vond het heel leuk en leerzaam. Van alle landen en dieren heeft ze wat geleerd wat ze nog niet wist. De lesstof is duidelijk en de weg wijst zich vanzelf door het programma heen.
kalwij
Mijn zoon heeft met plezier de typecursus gevolgd
Ging prima, dochter kon er zelfstandig prima mee overweg en ging gemakkelijk
Prima zelfstandig te volgen door kinderen. Fijn een coach die ze vragen kunnen stellen en ook snel antwoord krijgen!
Prima cursus. Leuk, informatief en uitnodigend. Vergeleken met een paar jaar geleden vonden we wel dat de stof erg vlug doorgenomen werd. Je dagdoelen niet behalen en alles nog een keer...Prima cursus. Leuk, informatief en uitnodigend. Vergeleken met een paar jaar geleden vonden we wel dat de stof erg vlug doorgenomen werd. Je dagdoelen niet behalen en alles nog een keer oefenen werd door onze zoon als niet prettig ervaren (ookal wordt er gezegd dat het niet erg is!!).
Hanny Fransen
Een prima leerzame cursus waarbij je zelf de tijd kunt bepalen
Edwin heeft het plezierig ervaren om spelenderwijs te leren typen. het was niet altijd makkelijk, maar hij zette toch door! De filmpjes en weetjes tussendoor maakte het leuk voor hem om te doen. Hij...Edwin heeft het plezierig ervaren om spelenderwijs te leren typen. het was niet altijd makkelijk, maar hij zette toch door! De filmpjes en weetjes tussendoor maakte het leuk voor hem om te doen. Hij was geheel zelfstandig bezig!