Service
Kwaliteit van het product

Elisabeth

Zoals het hoort, dank u wel

5 sterren zegt het al

nvt

Laas Galema

Super service en begeleiding

after sale en service

niets

Snelle en goede reactie op de chatbox. Zelfs nagebeld en mijn vragen uitstekend doorgesproken. Voorbeeldig.

Zie boven

Wat kunnen wij verbeteren?

Gewenste maat van het artikel bleek niet op voorraad. Maar dat kan gebeuren.

Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn voor een paar stickers die per normale post in een normale enveloppe wordt verstuurd.

snelle en juiste communicatie

Wat kunnen wij verbeteren?

verzendkosten zijn veel te hoog.

Reactie Pictogrammenwinkel:

Hartelijk dan voor uw reactie, wij waarderen uw feedback.
Hartelijk dan voor uw reactie, wij waarderen uw feedback.
De verzendkosten bestaan niet alleen uit portkosten, maar ook uit logistieke en administratie kosten. De afhandeling van de verzending van een paar stickers kost net zoveel inspanning als het versturen van een laptop, alleen kun je bij de laatste gemakkelijker de verzendkosten in de prijs van het product te verwerken.
Dit onderwerp heeft zeker onze aandacht en wij proberen in de toekomst onze verzending te optimaliseren, waardoor wij wat aan de kosten kunnen doen.
Pictogrammenwinkel.nl

Goed.

Duidelijke website en op tijd geleverd.

Geen suggesties.

Driesen nv

Duidelijk en snel alles gevonden

snelle levering, duidelijke site

Wat kunnen wij verbeteren?

eventueel een aanvraag knop voor offerte en werken met bestelbonnummer

2 stickers besteld op vrijdagmiddag VOOR 15 uur. Niet zaterdag, maar dinsdagmiddag bezorgd - in een envelop in de brievenbus, porto 5,95. Niet meer doen, dus.

meer zwakke dan sterke punten dus

Uiterste besteltijd vervroegen

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor u terugkoppeling.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor u terugkoppeling.
Wij kunnen niet garanderen dat alles een dag later wordt bezorgd, iets wat we ook niet beloven. We geven alleen aan dat het voor 15.00 wordt verstuurd en dat is in uw geval ook zo gebeurd.
Helaas zijn wij afhankelijk van verschillende vervoersdiensten, die niet altijd binnen 24 uur kunnen bezorgen. Uiteraard wel iets waar wij naar streven.

Ad Romme

A

B

Wat kunnen wij verbeteren?

Ik heb nog steeds niks ontvangen dekn ongeveer 1 week geleden besteld.

Geachte heer Romme,
Bedankt voor uw feedback, Uw bestelling is dezelfde dag nog verzonden. Wij hebben contact gehad via de mail en gelukkig blijkt het toch gewoon zijn bezorgt.

Vriendelijk en behulpzaam

vlot geleverd