Assortiment

Pillow

Heerlijk kussen

Ruben

Ik heb geen mening over het assortiment, ik ben tevreden over het product dat ik gekocht heb en de snelheid en de manier waarop mijn vraag beantwoord werd.

Snel en duidelijk antwoord

Robin Willemsen

Korting gekregen op een kussen en ook nog gratis molton erbij en binnen 24 uur geleverd

Scherpe prijs, snelle service.

Bloem

Post.nl neemt de afmetingen van de pakketten over van de door u aangegeven maten. Deze zijn echter voor een groot pakket en komen niet overeen met het verstuurde pakket.

Advies via telefonisch contact erg prettig!
Advies via telefonisch contact erg prettig!
Retour sturen is echter problematisch. Dwz volgens post.nl is de afmeting van de doos zo groot dat de portokosten 13.20 euro bedragen terwijl de afmeting van de doos over de aangegeven maten beschikken van een pakket van 6.95 euro.

Ruiter

Denken mee en snelle afhandeling

Meedenken!

Adje Sprangers

Meerdere kussens besteld vanwege de goede kwaliteit. Altijd zeer snelle levering. Vriendelijke en goede service bij vragen.

Goede webshop, bestellen gaat makkelijk en de levering zeer snel.

Tom

Prima en snel geholpen.

Meedenken, coulant.

Maria

Snel besteld, snelle levering

prima kwaliteit

Ano

Duurt veel te lang voordat je je geld terug krijgt en de kussen zijn veel te slap en dun, wil je nekpijn bestel dan hier vooral je kussen

Reactie Pillowsonline:

u heeft het kussen 7 maart besteld 8 maart ontvangen wij ontvingen het kussen 11 maart retour en hebben dezelfde dag terug gestort. Als dat te lang duurt ligt dat niet aan ons maar aan uw eigen... u heeft het kussen 7 maart besteld 8 maart ontvangen wij ontvingen het kussen 11 maart retour en hebben dezelfde dag terug gestort. Als dat te lang duurt ligt dat niet aan ons maar aan uw eigen verwachting. ( de termijn die daarvoor staat is 14 dagen) . Met duizenden klanten die wel het juiste hoofdkussen hebben aangeschaft denken wij dat de ontstane nekpijn eerder aan de verkeerde keuze lag dan aan het kussen,

Joe

Na gebruikt kan ik lekker slapen,geen nek pijn meer ,top.

uitstekend