Assortiment

Nancy

Prijs bij Black friday hoger dan daarvoor. Trage verzending. Hoeveelheid geleverd product week af van wat er op site staat, dit is goed opgelost. Duurt even maar al met al goede service en prijs... Prijs bij Black friday hoger dan daarvoor. Trage verzending. Hoeveelheid geleverd product week af van wat er op site staat, dit is goed opgelost. Duurt even maar al met al goede service en prijs prima.

Service

Karin

Heel positieve ervaring; snelle verzending, goede prijs en kwaliteit

Snelle verzending

Renée van Eybergen

Altijd heerlijk slapen op mijn Bella Donna

zacht en heel elastisch

C. Hurkx

Fijne email communicatie, snelle levering en prachtige producten.

Goede afhandeling bestelling(en)

Cees

Product OK, bezorging belabberd!

Goed product

Nency

Heel prettig bedrijf, erg tevreden

Zeer klantvriendelijk, denkt echt met je mee.

Marc

Vooralsnog erg onder de indruk van pillowsonline, 2 kussen moltons besteld. Kreeg een mail dat ze niet op voorraad waren.
Omdat ik ze speciaal hier bestelde omdat ze elders ook niet op...
Omdat ik ze speciaal hier bestelde omdat ze elders ook niet op voorraad waren en ik ze snel nodig had even gebeld, ging meteen kijken in het magazijn en er was inderdaad nog maar 1 van de bestelde maat op voorraad, wel nog 2 van een maat groter.
Hij raad de maat groter voor mijn kussens ook aan.
Hij stuurt die nu op en mochten ze toch te groot zijn dan ruilt ie ze kosteloos om.
De meerprijs hoefde ik niet eens bij te betalen, erg netjes, dit maak je alleen maar bij de betere bedrijven mee.
Absoluut een aanrader dus.

Erg klant gericht

Natasja

Snelle verzending

Bestelling makkelijk geplaatst en snel verzonden. Zeer tevreden met het kussen + een gratis molton overtrek er bij gekregen. Goede service!

MFM

Prima site, veel keuze en perfecte service.

Keuze, leveringsinfo

Sonja