Assortiment

Wilma

Oké!

ik werd gemaild dat het bestelde product veranderd was en niet op voorraad, maar misschien beter om de site up to date te hebben

Gitta

Voor anti-allergene hoezen etc. koop ik altijd bij pillowsonline. Je merkt dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Puntje van kritiek: levering duurde wat langer en de zogenaamd ‘standaard... Voor anti-allergene hoezen etc. koop ik altijd bij pillowsonline. Je merkt dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Puntje van kritiek: levering duurde wat langer en de zogenaamd ‘standaard maat’ kussenhoes is te klein voor mijn ‘standaard maat’ kussen. Deze moet ik nu toch nog een maatje groter gaan bestellen.

Goede producten

Xaverie Coppens

Top!

In 1 dag bezorgd

S. Egberts

Online een kussen besteld dat toch iets te stevig was. Telefonisch gemeld en dat kon omgeruild worden voor een zachte. Omdat het ver reizen voor mij was en ik slecht loop, werd het zelfs bij mij... Online een kussen besteld dat toch iets te stevig was. Telefonisch gemeld en dat kon omgeruild worden voor een zachte. Omdat het ver reizen voor mij was en ik slecht loop, werd het zelfs bij mij thuis omgeruild.

Contact goed en efficiënt; dit was een zeer goede service.

P. Haanstra

Het bestelde kussen was ondanks ‘medium’ zo slap dat ik het wilde ruilen voor de ‘firm’
Dan moet je zelf voor de verzendkosten opdraaien (voor zo’n duur product verwacht je een betere retour service), en de doos was zo groot (heb geen auto) dat ik lopend heb moeten zeulen om het te verzenden. Dat viel dus erg tegen.

Als je al iemand a.d. lijn kon krijgen werd je wel vriendelijk te woord gestaan.

Pillowsonline

Zeer slechte service

Reactie Pillowsonline:

kunt u aangeven welke order dit is geweest? Wij zijn erg benieuwd of u inderdaad iets bij ons heeft gekocht.

Lucia V.

Levering goed, nazorg is bagger

Snel in levering, communicatie is niet oke

Bas

Top

Snelle levering, kwaliteit product!

Merel

Goede service, mooie spullen

Ik werd telefonisch goed te woord gestaan en heel goed geholpen.
Mooi beddengoed ook, blij mee.

Jeannette

Zeer positief

Prima product. Goede prijs. Snel geleverd. Mogelijkheid tot achteraf betalen.