Assortiment

fam. Koopmans

Goed en snel

snelle levering

Remco

duidelijke uitleg bij producten (online)

Pieter

Tevreden met de bestelling, Zaterdag besteld, Vrijdag pas in huis omdat PostNL de bestelling dagenlang heeft achtergehouden. Bij andere leveranciers is het wel de volgende ochtend in huis.

Geen verzendkosten en goede prijs.

Pillowsonline.nl

Uitstekend

Flexibel, door mijn onjuist bestelde kussens waren zonder moeilijkheden te wisselen voor de juiste. Telefonisch en makkelijk bereikbaar met kennis van kussens. Je krijgt een vakman aan de lijn. Wat... Flexibel, door mijn onjuist bestelde kussens waren zonder moeilijkheden te wisselen voor de juiste. Telefonisch en makkelijk bereikbaar met kennis van kussens. Je krijgt een vakman aan de lijn. Wat ik ook heel prettig vind, is dat niet in een oneindig optiemenu verzeilt. Bij het ruilen was er zelfs de bereidheid om iets langer aanwezig te blijven. Kortom grote klasse.

Anita Schippers

Super

Goede service

luc

Dekbed gekocht (van Dijk superieur)

kan ik geen zwakke punten laten horen? Eén zwak punt:
te late levering: 2 maanden moeten wachten en div. malen moeten bellen. Van een levertijd werd van te voren niet gerept.

thuis

Online gevonden leuke site

snelle levering

Ans

Prima product, leuk aanbod en snelle afhandeling.

Duidelijke informatie en snelle bezorging

Marjolein

Zeer tevreden met mijn aankoop

Goede voorlichting op site

Anita Schippers

Super goede service. Mijn pakketje was kwijt geraakt bij afleverpunt. Ik belde klantenservice deze boden meteen aan om een nieuw artikel op de sturen. Dat vind ik uitstekende service bedankt... Super goede service. Mijn pakketje was kwijt geraakt bij afleverpunt. Ik belde klantenservice deze boden meteen aan om een nieuw artikel op de sturen. Dat vind ik uitstekende service bedankt hiervoor.

Super service heel vriendelijk denken mee met de klant