Assortiment

Renée

Elke keer weer uitstekend

Goede kwaliteit, snelle levering

Elisa 1

Goede,betrouwbare en vlotte service, snelle levering.
Perfect en goed product !

Bij aanschaf kussen is het direct gepost en snel ontvangen

Vriendelijk te woord gestaan. De bestelling online gedaan deze was snel binnen.

Duidelijke site, bestelling snel binnen.

Peter V.

Duidelijke website, snelle communicatie.
Duidelijke website, snelle communicatie.
Enig minpuntje was het feit dat het artikel niet direct leverbaar was, wat feitelijk ook bij de bestelling had moeten staan. Het werd pas doorgegeven nadat ik er contact over had gehad.
Overigens klopte de (verlengde) levertijd wel.

Snelle reactie op vragen per email.

J.A. de Vogel

Eenvoudig online bestellen. Product klopt met omschrijving.

klant word goed op de hoogte gehouden over het verloop van bestelling tot levering.

Uitgebreide keuze, leuke aanbiedingen. De website is overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk.

Hans Faro

Kort maar krachtig. Tevreden met product

Makkelijke site.

Duidelijke website, duidelijke en heldere communicatie, snelle levering (volgende dag). Wel jammer dat het kussen opgevouwen werd geleverd, dat had het materiaal kunnen "beschadigen" (een vouw die... Duidelijke website, duidelijke en heldere communicatie, snelle levering (volgende dag). Wel jammer dat het kussen opgevouwen werd geleverd, dat had het materiaal kunnen "beschadigen" (een vouw die niet meer weg te krijgen is). Gelukkig was dit niet het geval, omdat het kussen snel geleverd werd en het kussen dus maar kort in opgevouwen toestand is geweest.

Zeer geode ervaring

Vriendelijk en vlotte service

Daniël

2 kussens voor ons adres in Spanje besteld en daar laten bezorgen. Super gegaan! Ze waren nog sneller daar dan briefpost. Nadat bleek dat er een molton miste werd die direct de volgende dag bij ons... 2 kussens voor ons adres in Spanje besteld en daar laten bezorgen. Super gegaan! Ze waren nog sneller daar dan briefpost. Nadat bleek dat er een molton miste werd die direct de volgende dag bij ons in NL afgeleverd. Topservice

Snelle service !!