Deskundigheid
7.8/10
8.2/10

Sloepenmarkt

Prettig contact per telefoon. Uw reacties per E-mail kunnen wellicht wat vriendelijker opgesteld worden.

Ondanks dat we na de offerte niet direct een pinapparaat kochten, bleven jullie contact zoeken

In onze opdrachtbevestiging, via jullie standaard formulier, vermelden wij dat we het pinapparaat geleverd en gefactureerd wilden hebben op of na 1 maart 2015. Desondanks is het apparaat,... In onze opdrachtbevestiging, via jullie standaard formulier, vermelden wij dat we het pinapparaat geleverd en gefactureerd wilden hebben op of na 1 maart 2015. Desondanks is het apparaat, inclusief factuurdatum, geleverd in februari j.l.

Gewoon goed

gewoon goed

Contactpersoon was ziek, dus geen direct contact. Geen adequate vervanger en ook naderhand geen telefoontje terug gekregen. De eerdere (andere) keren was de contactpersoon zeer alert en reageerde... Contactpersoon was ziek, dus geen direct contact. Geen adequate vervanger en ook naderhand geen telefoontje terug gekregen. De eerdere (andere) keren was de contactpersoon zeer alert en reageerde zeer snel.

Tuinderij Doorn

Goede ervaring.

Persoonlijke contact

Geen.

kapsalon De Barbiers

Is prima.nog geen problemen gehad!!

the Smartphone

Goed achter af wel teduur

Medewerkers zijn goed bezig! Mee denkend!

Prijs vond ik tog duur.

Autoschade Wildeboer