pascal de jong 10/10 21-03-2024 Zeer professioneel bedrijf en een snelle service .ik ben zeer tevreden over jullie .
B 10/10 18-03-2024 Goede en snelle levering. Fijn dat ik de PIR isolatieplaten voor de wand per stuk kon bestellen i.p.v. grote aantallen in een pak.
Fred 10/10 28-07-2023 Zeer goed, de producten waren van een hoge kwaliteit en binnen 2 werkdagen al geleverd. Zeer goed geholpen door de medewerkers!
Jan 10/10 28-06-2022 Perfecte communicatie, duidelijk, goed adviserend. Marloes en Matthias verdienen een dikke pluim. Zelfs na sluitingstijd geinformeerd. Chapeau.
Henk 10/10 14-02-2022 Herhaaldelijk telefonisch advies ingewonnen. Uitstekende begeleiding.Bij afhalen enthousiast en positief geholpen.Één puntje ter verbetering (heeft niets met de kwaliteit te... Herhaaldelijk telefonisch advies ingewonnen. Uitstekende begeleiding.Bij afhalen enthousiast en positief geholpen.Één puntje ter verbetering (heeft niets met de kwaliteit te maken): de vindbaarheid op het industrieterrein in Wapenveld… PIR isolatie is een pand gevestigd met een andere bedrijfsnaam op de gevel.