Peter verstaat de kunst om het verhaal zo kort - of juist zo lang - te maken als nodig is. Hij schijnt werkelijk álles te weten wat er te weten valt over grafische programma's.
Saptarshi
De training was goed, kon prima online. Fijn dat er genoeg pauzes waren, dat is wel zo belangrijk als je alles via een scherm volgt. Als tip zou ik nog meegeven om tijdens de training regelmatig te...De training was goed, kon prima online. Fijn dat er genoeg pauzes waren, dat is wel zo belangrijk als je alles via een scherm volgt. Als tip zou ik nog meegeven om tijdens de training regelmatig te pijlen of de bepaalde onderwerpen relevant zijn voor de trainee. Los daarvan raad ik dit aan!
Eline
Training werd op een duidelijke, prettige manier gegeven. Mijn collega en ik hadden specifieke vragen en kennis nodig mbt het maken van een toegankelijke pdf, dus sommige aspecten waren voor ons...Training werd op een duidelijke, prettige manier gegeven. Mijn collega en ik hadden specifieke vragen en kennis nodig mbt het maken van een toegankelijke pdf, dus sommige aspecten waren voor ons wat minder relevant. Heeft me wel zeker geholpen om verder te komen in het maken van toegankelijke pdf en word documenten, komt meer bij kijken dan je denkt.
J.P.
Ik was op zoek naar een programma om beter voor de dag te komen op social media en om zelf wat meer flyers/posters etc te kunnen ontwerpen. Kreeg van Peter de tip voor Canva te kiezen. Na zelf al...Ik was op zoek naar een programma om beter voor de dag te komen op social media en om zelf wat meer flyers/posters etc te kunnen ontwerpen. Kreeg van Peter de tip voor Canva te kiezen. Na zelf al wat rondgesnuffeld te hebben in het programma heb ik een "teams-cursus" van Peter gevolgd. Voor mij een compleet nieuwe ervaring maar na 5 min volledig op mijn gemak en deze cursus vol tips en duidelijke uitleg met plezier gevolgd. Het programma is absoluut niet moeilijk en doordat Peter mij gevraagd had naar mijn doel met deze cursus besteedde hij extra aandacht aan hetgeen voor mij belangrijk was. Dus ik kan pixelsenpagina's van harte aanbevelen!
Janice Bosmans
Ik vond het een fijne cursus, Peter neemt echt de tijd voor je en doet ook echt de moeite om het je zo goed mogelijk uit te leggen. ik heb er echt veel aan gehad want nu lukt het me echt om...Ik vond het een fijne cursus, Peter neemt echt de tijd voor je en doet ook echt de moeite om het je zo goed mogelijk uit te leggen. ik heb er echt veel aan gehad want nu lukt het me echt om illustrator te gebruiken, wat ik ook fijn vind is dat hij heeft aangeboden dat ik altijd nog een mail mag sturen als ik ergens niet uit kom! dat geeft me toch een fijn gevoel dat ik altijd iemand heb voor wat extra support
al met al een fijne ervaring ik zou het zeker aanraden aan mijn vrienden om deze cursus te volgen
Wilko
Peter geeft je de cursus informatie rustig en duidelijk. Met de juiste voorbeelden en oefeningen om je de hele dag scherp te houden.
Ellen
Fijne dag gehad! Geduldige en opmerkzame trainer, legt alles duidelijk en op een aangenaam tempo uit. Ook na de training is Peter beschikbaar voor eventuele vragen, wat heel fijn is!
Milou
Ik heb afgelopen week bij Peter Maas het spreekuur geboekt. Precies wat ik zocht! Peter heeft in korte tijd al mijn vragen beantwoord en in heldere taal uitgelegd. Daarnaast nam hij ook het...Ik heb afgelopen week bij Peter Maas het spreekuur geboekt. Precies wat ik zocht! Peter heeft in korte tijd al mijn vragen beantwoord en in heldere taal uitgelegd. Daarnaast nam hij ook het initiatief om ook verder te kijken dan alleen de vragen die ik had, wat echt meerwaarde had.
Debbie Nabuurs
Niet gedacht dat ik in twee dagen zoveel zou leren over InDesign! Het tempo lag hoog, maar was prima te volgen. Super fijn ook dat er dankzij de privé-les makkelijk ingegaan kon worden op vragen die...Niet gedacht dat ik in twee dagen zoveel zou leren over InDesign! Het tempo lag hoog, maar was prima te volgen. Super fijn ook dat er dankzij de privé-les makkelijk ingegaan kon worden op vragen die specifiek op mijn werk van toepassing zijn. Peter heeft een enorme kennis van InDesign, legt duidelijk en prettig uit en is daarnaast gewoon een gezellig persoon. Het geleerde kan ik tevens gemakkelijk terugkijken in de door Peter gemaakte instructievideo's. Absoluut een aanrader!
Miranda
Peter bedankt voor de super goede en rustige duidelijke uitleg. Ik ga het zeker nu met volle overtuiging aanpakken.