Geen goede ervaring. Goederen wilden wij afhalen. Ja, dat kon vanaf 7:30 's-morgens Jammer dat ze ons het verkeerde huisnummer hebben opgegeven. Kostte onze vertegenwoordiger...Geen goede ervaring. Goederen wilden wij afhalen. Ja, dat kon vanaf 7:30 's-morgens Jammer dat ze ons het verkeerde huisnummer hebben opgegeven. Kostte onze vertegenwoordiger minimaal 1 uur van zijn kostbare tijd.
Prima en snelle service. Dame van de receptie was zeer correct en erg behulpzaam. Bedrijf kwam afspraken na. Compliment.
Alles was goed verlopen betaald en mijn spullen gekregen
Correcte afwerking
Harrie
Communicatie met het bedrijf was correct, ook een staal van de plaat werd conform afspraak geleverd. Vandaar de bestelling gezet, en meteen betaald. Natuurlijk....! Hierna werd ik gebeld...Communicatie met het bedrijf was correct, ook een staal van de plaat werd conform afspraak geleverd. Vandaar de bestelling gezet, en meteen betaald. Natuurlijk....! Hierna werd ik gebeld dat de juiste platen er niet waren maar wel op een dunnere maat, ik ben akkoord gegaan met de dunnere plaat en de minderprijs zou terug gestort worden. Platen zijn correct geleverd maar de terugbetaling is na een week nog steeds niet binnen. Op een mail die ik heb gezet dat het teveel betaalde nog niet is binnen gekomen heb ik nog geen reactie op gekregen, dit vindt ik zeer kwalijke zaak. Betalen moet en wil ik ook snel doen maar terug betaling kan ook snel.
Dus hirover ben ik absoluut niet tevereden...
AZ Timmerbedrijf
Dit was wel even een ervaring ! Eerst vragen of een bestaand product nog te leveren was Vriendelijke dame vroeg foto’s Dus gedaan.... antwoord van een hork !!! Kort en on...Dit was wel even een ervaring ! Eerst vragen of een bestaand product nog te leveren was Vriendelijke dame vroeg foto’s Dus gedaan.... antwoord van een hork !!! Kort en on persoonlijk “ niet meer leverbaar.! Mijn vraag om een gelijksoortig product Geen antwoord..? Bellen ... vriendelijke jongedame anderproduct en snel betalen is volgende dag leveren... Gezien de haast gelijk betaald ! Volgende dag een telefoontje uhhhh levertijd twee weken ?????? Wat !?!?! Dat kan niet ?alternatief ? Ga ik regelen oké top Morgen in huis op werk pfffff top gelukkig vlak voor oplevering.. Ahhh daar is de chauffeur ????? Hè ????? Platen 60 x 60 ipv 120 x 60 ?!?! Toch nam chauffeur zijn verantwoording en reed terug en drie uur later het juiste product ! Welk overwerken maar toch op tijd klaar En sloot mooi aan bij bestaand werk Lees dit goed en merk dat het dubbel is Ik zeg deels een rommeltje vooral de mail antwoord ( goed boos over ) Maar de dames hebben me weer vertrouwen gegeven dat is top !!