E. ter Veer

Professioneel, zeer behulpzaam en vriendelijk.

Loe

Geweldig!

Tom van de Ven

Bijzonder prettig, hartelijk en warme interactie

Molier

Redelijk

Ineke de Ligt

Prettig en geduldig geholpen!

Orry en Piet

We kopen nagenoeg alle interieur bij Plaisier. De deskundige advisering en begeleiding vinden wij erg aangenaam. Bij een nieuwe koop worden alle aankopen uit het verleden vergeleken met de nieuwe,... We kopen nagenoeg alle interieur bij Plaisier. De deskundige advisering en begeleiding vinden wij erg aangenaam. Bij een nieuwe koop worden alle aankopen uit het verleden vergeleken met de nieuwe, met name de kleuren en stijl vinden we belangrijk!

Jeroen Wiepking

Uitstekend geholpen

Houselt/Dullemond

Uiterst plezierig

A. van Ooijen

Fijne begeleiding

Cem

Ik mis de focus bij het personeel. 3 x langs geweest. Alle 3 de keren was bekend dat één raampartij ruim 2 meter lang is. Bij de opdracht wordt dan gezegd dat top down bij jaloezieën niet mogelijk... Ik mis de focus bij het personeel. 3 x langs geweest. Alle 3 de keren was bekend dat één raampartij ruim 2 meter lang is. Bij de opdracht wordt dan gezegd dat top down bij jaloezieën niet mogelijk is bij zulke afmetingen terwijl eerder herhaaldelijk gezegd is dat dat wel kan The . Een domper, maar ik heb geen keus anders dan de opdracht verstrekken. Jammer.

Reactie Plaisier Interieur:

Geachte Cem,
Spijtig te horen dat u niet helemaal tevreden bent. Ondertussen heeft de adviseur ook contact met u opgenomen en we hopen dat u straks alsnog kunt genieten van uw aankoop.
Met...
Geachte Cem,