Bank en kleed gekocht bij Plaisier. Zeer goed geholpen met betrekking tot bank samenstelling en kleur, kon stalen meenemen, wisselen van maat. Heel erg tevreden over. Helaas bleek door een... Bank en kleed gekocht bij Plaisier. Zeer goed geholpen met betrekking tot bank samenstelling en kleur, kon stalen meenemen, wisselen van maat. Heel erg tevreden over. Helaas bleek door een miscommunicatie, niemand zijn schuld, dat de verkeerde vulling in de bank zat. Toen heb ik naast een flink bedrag bijbetalen ook 3 maanden met een leenbank gezeten. Hoe dit is verlopen ben ik wat minder tevreden over.

Reactie Plaisier Interieur:

Geachte mevrouw Bielderman,
Spijtig te lezen dat u niet geheel tevreden bent over de serviceverlening van Plaisier Interieur.
Vandaag ontvangt u persoonlijk bericht van ons.
We hopen u...
Geachte mevrouw Bielderman,
Vandaag ontvangt u persoonlijk bericht van ons.
We hopen u alsnog in de toekomst te mogen verwelkomen in onze winkel!
Thomas van Vianen
Plaisier Interieur

I & R

Zeer prettig. Wij kregen alle tijd en er werd met ons mee gedacht. Leuke tips gekregen.

gouwens

Plezierige winkel, nog nooit slechte ervaring mee gehad praktisch al onze meubelen zijn van jullie

h.van der pols

Onze eerste aankoop bij Plaizier. Eerst al prima advies van mevr. Bep niets was teveel. Luisterde prima naar onze wensen.
Kast was ruim op tijd binnen en moest zelfs nog even in de opslag...
Kast was ruim op tijd binnen en moest zelfs nog even in de opslag waar men toen een extra aanbetaling voor vroeg maar dit was bij koop niet afgesproken dus ook niet gedaan. Complimenten ook voor de mensen die de kast in elkaar zette keurig!!Al het overbodige materiaal werd keurig meegenomen. We moesten alleen een bevestiging vragen van onze aanbetaling die we wel kregen maar door hen niet als automatisch werd verstuurd .

Jeanette van Laarhoven

Ik ben erg positief over Plaisier. goed meedenken, goed luisteren naar wat ik belangrijk vind, fijn dat 3D gemaakt werd, goede ideeen (bv rond tapijt ipv standaard vierkant), extra stapje door bv... Ik ben erg positief over Plaisier. goed meedenken, goed luisteren naar wat ik belangrijk vind, fijn dat 3D gemaakt werd, goede ideeen (bv rond tapijt ipv standaard vierkant), extra stapje door bv gewenste stof toch te organiseren op stoelen, stoffen kussens nog actief meedenken ondanks beperkte omzet, veel geduld om proces te doorlopen tot besluitvorming. Boven verwachting!

Kruis

Deskundige kijk op ons verzoek tot interieurverandering. Onze kamer in 3D versie met nieuwe meubels eerst kunnen zien voordat we bestelden. Persoonlijke benadering en betrokkenheid in het hele... Deskundige kijk op ons verzoek tot interieurverandering. Onze kamer in 3D versie met nieuwe meubels eerst kunnen zien voordat we bestelden. Persoonlijke benadering en betrokkenheid in het hele traject.

Robert Lindenberg

De ervaring was deze keer na de bestelling helaas onder de maat voor een zaak van dit niveau. Betreft de afhandeling tussen de aankoop en de bezorging.

Reactie Plaisier Interieur:

Geachte heer en mevrouw Lindenberg,
Dank voor uw feedback. Nogmaals excuses voor uw mindere ervaring.
Geachte heer en mevrouw Lindenberg,
Dank voor uw feedback. Nogmaals excuses voor uw mindere ervaring.
We hopen in de toekomst graag te mogen bewijzen dat er sprake is geweest van een incident.
Thomas van Vianen
Plaisier Interieur

Mevrouw de Jong

Van begin tot eind zeer prettig en vakkundig geholpen

E van Zantvoort

Een prachtige zaak met mooie presentatie van de merken. Er is veel keuze op modern interieurgebied.

Nel van de velde

Zeer plezierig 1e contact in de prachtige showroom. Heel fijn een advies aan huis met diverse stalen.