Plaisier

Nieuwe opzet met Karin Verhoeven gemaakt voor woonkamer

Mijn meubelen zijn prima verzorgd door de mannen.

W. Klip

Aankoop verliep vlot. Advies was goed.
1 week voor afgesproken leverings datum werd deze verzet. We hebben in totaal 20 weken op onze meubels moeten wachten.
En twee maal klopte de nota...
Aankoop verliep vlot. Advies was goed.
En twee maal klopte de nota die de chauffeur bij zich had niet.

Reactie Plaisier Interieur:

Geachte mevrouw Klip,
Geachte mevrouw Klip,
Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering veel langer heeft geduurd dan verwacht in verband met een fout bij onze toeleverancier. Helaas heeft u van ons tweemaal een niet correcte factuur ontvangen.
Als tegemoetkoming heeft u een extra korting ontvangen en hebben wij tijdelijk meubels in bruikleen geleverd. We begrijpen dat dit uw ervaring met Plaisier Interieur niet vlekkeloos maakt.
Ondanks dat alles niet geheel naar wens is verlopen, hopen we dat u alsnog kunt genieten van uw fraaie nieuwe interieur.
We wensen u een prettige jaarwisseling.
Jeroen Kraijema
Plaisier Interieur

Roland van Vugt

Goed geholpen en geadviseerd door uw interieuradviseur. Hadden zelf een andere keuze in ons hoofd, maar door zijn advies nu veel beter geslaagd. Helaas is de levering niet helemaal oke verlopen. Goed geholpen en geadviseerd door uw interieuradviseur. Hadden zelf een andere keuze in ons hoofd, maar door zijn advies nu veel beter geslaagd. Helaas is de levering niet helemaal oke verlopen.
Bij egaliseren van de vloer kwam monteur zonder enige berichtgeving pas uren later op ons adres. Omdat dit op een maandagochtend was was er ook geen enkel contact te krijgen met Plaisier interieur. Zeer kwalijke zaak voor een bedrijf met een dergelijke reputatie.

Dit zou ik anders gaan inrichten zodat de klant jullie ook op maandagochtend kan bereiken indien er noodzaak voor is.

Fam van diest

Erg plezierige zaak ,iedereen is erg vriendelijk .

N.a.m

Aankoop zitbank. Perfect en snel geregeld. Dus tevreden.

Van Grinsven

Wij zijn zeer positief, met name over de advisering

ilmer

Klantgericht vriendelijk meedenkend