J.C. BOnenkamp

De eerste keer bleek de lamp die wij besteld hadden en die door Plaisir zelf werd geinstalleerd uiteindelijk niet te werken en werd deze weer mee terug genomen. De tweede keer had Plaisir de lamp... De eerste keer bleek de lamp die wij besteld hadden en die door Plaisir zelf werd geinstalleerd uiteindelijk niet te werken en werd deze weer mee terug genomen. De tweede keer had Plaisir de lamp niet gecontroleerd en bleken er door de fabriek geen pendels te zijn meegeleverd. Ook het speciaal door ons bestelde sier- electriciteitssnoertje van ferrolight hadden de monteurs niet bij zich.

Reactie Plaisier Interieur:

Geachte heer Mark,
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze serviceverlening.
We nemen vandaag contact met u op om het één en ander met u door te nemen.
Met vriendelijke...
Geachte heer Mark,
Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze serviceverlening.
We nemen vandaag contact met u op om het één en ander met u door te nemen.
Plaisier Interieur
Jeroen Kraijema

Geppien Wassenaar

Onze ervaring met Plaisier is super!

Tevreden klant

Uitstekend.

Raymond

Na een lange zoektocht eindelijk gevonden wat ik zocht. Fijne winkel met goed geschoold personeel dat meedenkt met de klant en ook naar het budget kijkt van de klant. Erg goed geholpen en kom zeker... Na een lange zoektocht eindelijk gevonden wat ik zocht. Fijne winkel met goed geschoold personeel dat meedenkt met de klant en ook naar het budget kijkt van de klant. Erg goed geholpen en kom zeker nog een keer terug.

Carla van der Linden-ter Borg

Een Klant

Die was goed , maar ook omdat we precies wisten wat we wilden

Gert Jan

Uitstekende ervaring. Fijne mensen, mooie winkel! Uitermate goede bezorgen door hele vriendelijke mensen.

Tevreden klant uit Hellevoetsluis

Advisering, service en levering prima.

Mevr A.

Een prima advies en goede afhandeling.

Krimpen

Twee keer geweest bij Plaisier. De eerste keer door een jongere kracht de tweede keer door een andere kracht.
Vooral de eerste keer werden we zeer goed ondersteund in de begin fase van ons zoekproces. Bij het tweede bezoek stond de keuze al redelijk goed in de stijgers.