Na goed geholpen te door Jaqueline en dat al onze spullen keurig op de afgesproken datum en tijd geleverd waren bleek er bij levering schade aan de bestelde lamp pendule zijn. Dit lach zeker...Na goed geholpen te door Jaqueline en dat al onze spullen keurig op de afgesproken datum en tijd geleverd waren bleek er bij levering schade aan de bestelde lamp pendule zijn. Dit lach zeker niet aan de bezorgers maar aan de fabriek. Tot op heden nog geen lamp en dit is nu ongeveer 3 weken geleden. Maar ook na die telefoontjes en toezegging dat hij 2 weken geleden binnen zou zijn zijn we nog steeds niet gebeld over de te leveren lamp. En eigenlijk hoeft het van ons ook niet meer. Wel vervelend dat we hem al betaald hebben.
Arnold
Deskundig en vriendelijk geholpen bij het kiezen van een bank en stoelen.
J.M. van Well
Plezierig geholpen door achtereenvolgens de receptioniste en een vakkundige verkoopster. Netjes gebeld over een uitlopende levertijd maar direct werd ook een (alleszins bevredigende) oplossing...Plezierig geholpen door achtereenvolgens de receptioniste en een vakkundige verkoopster. Netjes gebeld over een uitlopende levertijd maar direct werd ook een (alleszins bevredigende) oplossing aangedragen
Pleun Leeuwenburg
Wij zijn zeer tevreden over deze interieurzaak en hebben door de jaren heen al aardig wat meubels afgenomen.
tevreden klant
Heel tevreden over verkoopadviseur Bep en de verdere afhandeling en levering van onze aankopen.
willempee
Wij hebben dit jaar meerdere contacten gehad met uw organisatie. Over het algemeen verliepen bestelling, levering en plaatsing vlekkeloos. Bij een aanvullende bestelling van lampen liep er ergens...Wij hebben dit jaar meerdere contacten gehad met uw organisatie. Over het algemeen verliepen bestelling, levering en plaatsing vlekkeloos. Bij een aanvullende bestelling van lampen liep er ergens in het proces iets fout. Een en ander werd door u keurig opgelost waarvoor onze dank. (stukje klantenbinding)
Xxxx
Zeer positief
Rob en Carla Kaim
We waren op zoek naar 2 fauteuils. Uw adviseur heeft ons een goed advies gegevens omtrent model en keuze van de bekleding (leer). We zijn er heel blij mee.
Maaike
Was goed.
Goed advies, vriendelijk en nemen de tijd voor je.