Goed geholpen. Bezorging keurig en sneller dan oorspronkelijk aangegeven.

I. Kooij

We hebben ons verbaasd een zo complete collectie meubelen aan te treffen in zo'n mooi pand met maar liefst 7 etages. Tot onze verrassing ontmoetten wij een oude bekende, een van uw medewerkers:... We hebben ons verbaasd een zo complete collectie meubelen aan te treffen in zo'n mooi pand met maar liefst 7 etages. Tot onze verrassing ontmoetten wij een oude bekende, een van uw medewerkers: Hubert Tubbing. In zijn vroegere werkomgeving heeft hij ons geadviseerd bij diverse aankopen. Nadat wij onze order met een van uw andere medewerkers hadden afgesloten, hebben we met Hubert bijgepraat en is hij zelfs bij ons thuis geweest om enkele interieurvraagstukken te helpen oplossen. Helaas heeft dit (nog) niet geleid tot een concrete aankoop, maar wat niet is kan komen.

De Lange

Pretttig, professioneel en servicegericht.
Personeelslid bezorgde persoonlijk bij ons thuis.

(Bewerkt)

Uw onderzoek komt te vroeg, er is nog niets afgeleverd. Tot op heden zijn we tevreden.
Ik wil graag het initiatief van uw verkoper Huber noemen. Wij wilden de Djenné met Hallingdal hebben, maar Designonstock heeft deze mooie stof recent uit haar collectie gehaald. Door een belletje met de vertegenwoordiger is het toch gelukt.

Geldhof

Prima bediening, prima advies, niks te gek,
Voelde precies aan wat we wilden

Wat gejaagde verkoper, maar verder alles prima

Betreft aankoop van eetkamerstoelen van Bree's

Goed geadviseerd over oa stofkeuze van de fauteuil. Prettig dat je aangesproken wordt tijdens rondkijken, zonder aandringend te zijn. Meerdere collega's gesproken en ronduit kundig en prettig contact.

Joran

Snel en deskundig geholpen via de telefoon, besteld via mail, veel snellere levering dan verwacht en betaalgemak door overmaken bij levering.

H.J. Lensink

Een winkel vol mooie producten, met mensen die verstand hebben van de zaken die ze verkopen, dat moet toch goed gaan?