Goed geholpen bij aankoop Aankoop bedrag 12500 euro incl lamp dus 12390 euro !!!!!!! Bij ondertekening toch 110 euro lamp berekend Zou verrekend worden met bezorging en een nieuwe...Goed geholpen bij aankoop Aankoop bedrag 12500 euro incl lamp dus 12390 euro !!!!!!! Bij ondertekening toch 110 euro lamp berekend Zou verrekend worden met bezorging en een nieuwe lamp van 182 euro
Prettige ervaring. Het personeel van Plaisier is klantgericht, niet opdringerig en deskundig.
Afspraken nagekomen en prima service
Bezoek aan showroom voor nieuwe meubelen huiskamer
Remco is een vriendelijk persoon en de bezorgers zijn nog vriendelijker.
Maria van Klaveren
Wij zijn via Uw website bij Plaisier gekomen, ik heb telefonisch contact gehad voor informatie en werd uitgenodigd om in gesprek te gaan met een adviseur. Wij zijn ontvangen door Robert en hij...Wij zijn via Uw website bij Plaisier gekomen, ik heb telefonisch contact gehad voor informatie en werd uitgenodigd om in gesprek te gaan met een adviseur. Wij zijn ontvangen door Robert en hij heeft ons heel goed geadviseerd.
Prettige verkoopster Geen proactieve houding van Plaisier v.w.b. verlate levering.