Prima ervaring. Mooie spullen uitgezocht. In de showroom werden we goed geholpen. Reactie via mail is soms wat traag in vergelijking met alternatieven, maar al met al, zeer tevreden.
Gewoon Top!
Ik heb een heel goed gevoel met de aankoop bij Plaisier.
Een groot compliment aan Britt Bakvis die echt alles voor me heeft gevonden wat ik zocht en veel geduld met mij heeft gehad.Ik heb een heel goed gevoel met de aankoop bij Plaisier.
Alles is geworden zoals ik me het voorgesteld had.
Ons internetcontact verliep vlot en vriendelijk,de koffie zou klaar staan. Tijdens bezoek aan de winkel ging alles wel redelijk goed maar we hebben geen koffie gezien! Ook moest ik zelf...Ons internetcontact verliep vlot en vriendelijk,de koffie zou klaar staan. Tijdens bezoek aan de winkel ging alles wel redelijk goed maar we hebben geen koffie gezien! Ook moest ik zelf na 2 maanden bellen of de tafel al binnen was.daar en tegen alle lof voor de bezorgers,kreeg zelfs onderhoudadvies.de oude tafel werd mee genomen,erg vriendelijk.