Wat een service en klantvriendelijkheid! Er is veel kennis, maar vooral is er betrokkenheid met ons als klant. Daarnaast het gemak van het uitbesteden van de werknemers. Ik vind het geweldig
Schellekens Huisontruiming
Goede organisatie die ook contact onderhoudt met je
HERE Bouwadvies B.V.
Goede ervaring. Na eigen werving en selectie geen extra werkzaamheden.
Safe House Security
In de het integreren van DNA360 in Please krijg je te maken met verschillende contactpersonen. op zich niet erg omdat het goed wordt gecommuniceerd. Een heel groot pluspunt van Please is dat...In de het integreren van DNA360 in Please krijg je te maken met verschillende contactpersonen. op zich niet erg omdat het goed wordt gecommuniceerd. Een heel groot pluspunt van Please is dat er de moeite wordt genomen om een persoonlijke afspraak te maken en eventuele nog openstaande vragen te beantwoorden. Als ik vragen heb krijg ik afdoende antwoord of wordt ik teruggebeld. kortom: " ik ben tevreden".
Aqua Solutions Nederland OG B.V.
Kapsalon 'De Veste'
Makkelijk accuraat en kundig!
Epurple bv
Zeer goede service, we worden ontzorgd op alle vlakken
Guido van de Laar, Wasserij Boumans
Prettig om mee te werken, flexibel, korte lijnen, goede communicatie, prima software