Plusman

Overzichtelijke site, goede afhandeling

Grote maten

Karel

Ervaring goed
Alleen snap niet waarom credit nota werd gestuurd .
Over gebelden goed door medewerkster uitgelegd

Paar keer met medewekster gebeld en alles verder goed doorgenomen

Houtatelierhilt.

Ik had via een kennis 3 jaar geleden het web adres van Plusman.nl gekregen, maar ik had eerst nog niks nodig.
Maar kreeg wel keurig de nieuws brief dus nou dacht ik vorige week ik zal ook eens wat gaan bestellen.
Dus heb ik 2 T Shirts, 4 onderbroeken , en 2 joggingkorte broeken bestelt ter waarde van 225,-
Op verschillende betaalwijzen gedaan, en de T shirts zijn al zeer snel geleverd en ik heb ze al ontvangen, en ze passen goed.
Volgende maand ga ik weer wat T shirts bestellen en misschien nog wel iets.
Het assortiment kleden ziet er keurig en modern uit, voor heen was ik klant van Chris Duin grote maten in Beverwijk, maar die man is met pensioen gegaan.

Goede snelle service en levering en duidelijke layout van de website en gebruik vriendelijk.
Ik ben zeer tevreden.

Het bestelde pakker werd zorgvuldig en netjes verpakt bezorgd.

Goede website, duidelijk omschreven, snelle levering

maattabel

Peter de jager

Bezorging snel, alleen jammer als je geen printer en computer hebt het retour zenden erg moeilijk is en je dat bij iemand anders moet gaan doen wat voor ons moeilijk is, dat houd dus in dat je je... Bezorging snel, alleen jammer als je geen printer en computer hebt het retour zenden erg moeilijk is en je dat bij iemand anders moet gaan doen wat voor ons moeilijk is, dat houd dus in dat je je retourzending moet betalen

Nog niet

Heb een trainingsbroek besteld en ontvangen. Op dag van ontvangst wilde ik dezelfde broek nogmaals bestellen, maar nu is hij uitverkocht. Dat is erg jammer. Zou graag een berichtje krijgen als hij... Heb een trainingsbroek besteld en ontvangen. Op dag van ontvangst wilde ik dezelfde broek nogmaals bestellen, maar nu is hij uitverkocht. Dat is erg jammer. Zou graag een berichtje krijgen als hij weer voorradig is.

nico

Voor het eerst online iets besteld Nog geen zending ontvangen 3x DHL geweest en is er nog niet

nog niet

Pieter

Het is een prettige site. De afhandeling is snel en correct!

Er wordt een goede omschrijving van de producten gegeven.