Plusman

Prijs / kwaliteitsverhouding

Hans Sels

Matige ervaring. Producten zijn TE weinig op voorraad,/ Website is niet klantvriendelijk

nvt

Makkelijk, snelle levering, goede prijs

Service

(Bewerkt)

Ik heb Plusman leren kennen als een gedegen webshop.
De contacten die ik telefonisch met ze...

Ik heb Plusman leren kennen als een gedegen webshop.
De contacten die ik telefonisch met ze had verliepen snel en correct.
Kortom: prima!

Ja, de reactiesnelheid

Goed en duidelijk

Rene Moolenschot

Mijn bestelling was niet in de juiste maat geleverd dus moest ik het terug sturen. Jammer en nu maar wachten af het volgende wel in de goede maat wordt geleverd.

Het chatten met Sven was erg goed geregeld en perfecte afwerking en klantvriendelijk.

Gerard van Straten

De instructies op de site, ter bepaling van de maat, is prima.
Het leverde mij 2 prima poloshirts (lange mouw) op, heerlijk ruim, precies mijn wens.
Bovendien zijn het prachtige shirts,...
De instructies op de site, ter bepaling van de maat, is prima.
Bovendien zijn het prachtige shirts, dus wat het product betreft, niets dan lof.
De bezorging was slecht; 2 maal toegezegde aflevertijd niet nagekomen. (Dit is overigens uitsluitend te wijten aan de bezorger DHL).

Prachtige poloshirts, mooie kwaliteit.

Kwaliteit - prijs - levering verdiend ******

grote maten

A Zegers

Jas besteld, die volgens de website op voorraad zou zijn. Echter bleek dat deze uit een europees magazijn moest komen. Dus geen levering binnen de 1a2 dagen. Hier achtergekomen na zelf een mail... Jas besteld, die volgens de website op voorraad zou zijn. Echter bleek dat deze uit een europees magazijn moest komen. Dus geen levering binnen de 1a2 dagen. Hier achtergekomen na zelf een mail gestuurd te hebben. Gelukkig toch nog op tijd ontvangen na 5 werkdagen.

Website is oke

Walravens

Relatief goed. Soms wel wat wachten op levering.

Vrij grote keuze in de maten XXXl4