Plusman

Prijs / kwaliteitsverhouding

prima kwaliteit

Positief

de website en de grote keuze

M. Groenewegen

Het was een prettige ervaring. en je kan met de klantenservice goed afspraken maken

het is een prettige omgeving om als man naar kleding te zoeken, waar je niet hoeft te schamen als je wat groter bent

Tevreden klant

Alles netjes geleverd en hun ',eigen' maatsysteem werkt erg goed.

Het fijne eigen maatsysteem

Dhr. van Baal

Ik vind de levertijd erg lang.
Ik vind de levertijd erg lang.
Helaas was alles wat we besteld hadden te groot, dus alles retour gestuurd en nu weer heel lang wachten op de nieuwe bestelling. Hopelijk zal het geld snel terug gestort worden van de eerste bestelling.
Ik vind het raar dat we geen e-mail bevestiging krijgen van de bestelling, pas op moment van verzending kwam er een e-mail met deze info.
Toen we de spullen in huis hadden had ik de indruk dat ze al eens gepast waren of gedragen, op 1 sweat short zaten zelfs (olie?) vlekken. Ik heb hierover gebeld.
Bestellen via de mobiele telefoon was een ramp, je kan dan het proces niet afronden.. Ik heb later alles opnieuw moeten invullen en via een iPad bestellen.

Nee, tot nu toe niet.

nee

Aart van den Noort

Positief

Snel

Mooie site zeker voor lange mannen, helaas nog geen buikmaten erbij

Dit was mijn eerste bestelling, nog geen mening

Rob Heemskerk

Gekochte artikelen werden snel geleverd, prima ingepakt. Kleding was mooi. De instructie om retour te zenden was duidelijk.

Goede communicatie, duidelijke overzichtelijke website.

Prima ervaring. Snelle service, duidelijke informatie

Fijn dat ze grote maten verkopen, duidelijke info over de maten