Fysiotherapeute keek verder dan alleen de plek waar ik pijn had, zocht echt naar de bron van de klacht. Gaf goede uitleg over de klacht, gaf oefeningen mee en bepaalde samen met mij hoe verder / of... Fysiotherapeute keek verder dan alleen de plek waar ik pijn had, zocht echt naar de bron van de klacht. Gaf goede uitleg over de klacht, gaf oefeningen mee en bepaalde samen met mij hoe verder / of het voldoende was qua behandeling

Ik word al jaren door hem behandeld voor chronisch probleem, daardoor is een goede verstandhouding gegroeid

Marjolein Reijnders

Al enige jaren kom ik bij mijn vaste fysiotherapeut en dat is niet voor niks, zelfs als hij er niet is adviseert hij een vervanger welke goed aansluit op mijn behandeling. Olde is zeer kundig, een... Al enige jaren kom ik bij mijn vaste fysiotherapeut en dat is niet voor niks, zelfs als hij er niet is adviseert hij een vervanger welke goed aansluit op mijn behandeling. Olde is zeer kundig, een goed vertrouwenspersoon, vrolijk, klantvriendelijk en klantgericht. Hij kan goed luisteren naar de klacht van dat moment, spreekt het duidelijk met me door en legt dan uit wat hij er op dat moment aan kan doen. En de resultaten zijn altijd boven verwachting. Op deze manier kan ik mijn leven goed voortzetten dankzij deze goede fysiotherapie. En wanneer het een keertje wat minder gaat en ik heb een afspraak extra nodig in de week doen ze hier hun uiterste best voor.
Dus daarom een welverdiende 10!

Ik zou zeer zeker mijn Fysiotherapeut aanbevelen bij vrienden en familie, zelfs onbekenden zou ik deze man aanraden. Sterker nog, incidenteel doe ik t dan ook ! Ik prijs mezelf gelukkig dat ik zo... Ik zou zeer zeker mijn Fysiotherapeut aanbevelen bij vrienden en familie, zelfs onbekenden zou ik deze man aanraden. Sterker nog, incidenteel doe ik t dan ook ! Ik prijs mezelf gelukkig dat ik zo een goede therapeut heb, die mij behandelt, en dat zo goed en secuur doet. Ik kom soms als een hoopje ellende binnen, als mijn rug het begeven heeft. En zo ik nog net niet dansend naar buiten ga nadien, voel ik een tijdlang, mijn ruggengraat precies op de plek waar het hoort te zijn. Dat klinkt vast wel vreemd, maar als ik dan van zijn bank afkom, voel ik werkelijk, dat mijn ruggengraat in één rechte lijn staat. Dit is een zeldzaam gevoel, meestal sta ik n.l. _niet_ recht. Dit heeft een verdere effect, n.l. dat ik mezelf letterlijk "in balans" voel. Dit is zeker een gevoel die ik koester. Dus natuurlijk ben ik heel erg blij met mijn Fysiotherapeut, hij is echt giga.

Vriendelijk, deskundig, flexibel, niets te klagen

Sonny is heel motiverend en enthousiast waardoor kinderen echt het beste uit zichzelf naar voren halen.

Mieke

Denk dat hij heel goed is in zijn vak. Maar weinig feed back wat ik vervolgens het beste kon doen omdat zijn behandelingen niet aansloegen.