Ik heb goed kunnen samenwerken, adviezen gingen in goed overleg en de resultaten werden goed besproken
Priscilla
Goede uitleg, juiste behandeling, fijne fysio
Als het voor iemand nodig is
Kundige vriendelijke fysiotherapeut. Legt veel uit over speren en geneeswijzen.
Ik ben bijna 25 jaar patiënt en kom uit een situatie van slecht of niet kunnen functioneren naar het leiden van een normaal actief leven waarbij 2 zaken cruciaal zijn : 1) een ijzeren discipline om...Ik ben bijna 25 jaar patiënt en kom uit een situatie van slecht of niet kunnen functioneren naar het leiden van een normaal actief leven waarbij 2 zaken cruciaal zijn : 1) een ijzeren discipline om dagelijks oefening thuis te doen 2) behandeling in de praktijk om het lichaam soepel te houden en preventief verslechtering te voorkomen. Hierdoor al 25 jaar redelijk gezond.
Kennis van zaken
Ik voel mij heel op mijn gemak bij de therapeut, doordat er goed naar mij geluisterd wordt
Haagberg
Duidelijkheid
Hulpzaam en duidelijk wat er gaat gebeuren,hij neemt de tijd voor je en gaf goed advies voor hielspoor. Ik was in 3 weken weer redelijk mobiel., dank hier voor Paul..
Wanneer ik denk dat er ook een klik is tussen cliënt en therapeut