Nico van de Ketterij

Neemt de tijd voor je, in voor een dolletje en gewoon oplossingsgericht.

Goed geholpen en duidelijke adviezen voor thuis.

Luistwrend oor denken goed mee en helpen zover ze kunnen

Niels Blok

Deskundig, sloot aan bij de ondersteuningsbehoefte van de client, was zelf ook enthousiast

Als mensen mij vragen naar een kundige fysio therapeut dan zou ik hem aanbevelen. Mijn klachten zijn niet geheel verholpen maar ik ben mij wel meer bewust geworden van mijn ademhaling en houding. De... Als mensen mij vragen naar een kundige fysio therapeut dan zou ik hem aanbevelen. Mijn klachten zijn niet geheel verholpen maar ik ben mij wel meer bewust geworden van mijn ademhaling en houding. De fysiotherapeut was vriendelijk en kundig.

Lea Minnaar

Heel sympathiek en resoluut overkomend en de resultaten zeer bevredigend.
goed luisterend en meelevend ,maar ook verbeterend en aanmoedigend .
en een prettige stem .!ook een open...
Heel sympathiek en resoluut overkomend en de resultaten zeer bevredigend.
goed luisterend en meelevend ,maar ook verbeterend en aanmoedigend .
en een prettige stem .!ook een open gezicht en veel interesse.

Zeer deskundig. Neemt kind altijd serieus. Is professioneel maar ook heel toegankelijk. Stelt kind op gemak en werkt aan vertrouwensrelatie. Komen al ruim 5 jaar met 2 kinderen bij Bianca, blijft... Zeer deskundig. Neemt kind altijd serieus. Is professioneel maar ook heel toegankelijk. Stelt kind op gemak en werkt aan vertrouwensrelatie. Komen al ruim 5 jaar met 2 kinderen bij Bianca, blijft ondanks goede band en gezelligheid altijd heel professioneel. Dat vind ik knap

Dat is uw invulling...
ik beveel zelden iets of iemand aan