Veel vertrouwen en goed overleg. In mijn geval komen er steeds nieuwe problemen bij die dan weer goed opgevangen worden door de therapeut
Aan iemand met soortgelijke klachten
Prettige werkwijze en alles wordt serieus besproken. Ik krijg altijd goed advies. Ik ben zeer tevreden.
Jaap de Wolf
De begeleiding ,het overleg, het werken in een groep
De behandeling en de openheid over de behandeling. Vertelde steeds wat hij gig doen en waarom hij dat deed. Hij wekte ook geen valse verwachtingen over de behandelingen en stelde ook voor om...De behandeling en de openheid over de behandeling. Vertelde steeds wat hij gig doen en waarom hij dat deed. Hij wekte ook geen valse verwachtingen over de behandelingen en stelde ook voor om weer contact op te nemen met de huisarts
Het vertrouwen in de fysiotherapeut.
Willem Meerdink
Rust, inlevingsvermogen, deskundigheid en toegankelijkheid.
Het revalidatieproces wordt heel persoonlijk en deskundig aangepakt. In mijn geval is er nog weinig bekend over mijn ziekte en het beloop ervan, toch werd er vanuit Chantal altijd onderzoek gedaan...Het revalidatieproces wordt heel persoonlijk en deskundig aangepakt. In mijn geval is er nog weinig bekend over mijn ziekte en het beloop ervan, toch werd er vanuit Chantal altijd onderzoek gedaan naar de beste manier van revalideren.