Veel vertrouwen en goed overleg. In mijn geval komen er steeds nieuwe problemen bij die dan weer goed opgevangen worden door de therapeut

Prettige werkwijze en alles wordt serieus besproken. Ik krijg altijd goed advies. Ik ben zeer tevreden.

Jaap de Wolf

De begeleiding ,het overleg, het werken in een groep

De behandeling en de openheid over de behandeling. Vertelde steeds wat hij gig doen en waarom hij dat deed.
Hij wekte ook geen valse verwachtingen over de behandelingen en stelde ook voor om weer contact op te nemen
met de huisarts

Willem Meerdink

Rust, inlevingsvermogen, deskundigheid en toegankelijkheid.

Het revalidatieproces wordt heel persoonlijk en deskundig aangepakt. In mijn geval is er nog weinig bekend over mijn ziekte en het beloop ervan, toch werd er vanuit Chantal altijd onderzoek gedaan... Het revalidatieproces wordt heel persoonlijk en deskundig aangepakt. In mijn geval is er nog weinig bekend over mijn ziekte en het beloop ervan, toch werd er vanuit Chantal altijd onderzoek gedaan naar de beste manier van revalideren.

Als oudere bij een revalidatie na fietsongeluk.