Ana stond open voor vragen van mijn kant en ging daar met gerichte oefeningen op in. Zij heeft mij enorm gestimuleerd
Duidelijk uitleg en sociaal in omgang
De fysiotherapeut kent de sport (korfbal) en de blessures die daarbij ontstaan. Ik ben goed ontvangen en we konden snel aan de slag met kijken naar wat het probleem is en hoe het verholpen ging...De fysiotherapeut kent de sport (korfbal) en de blessures die daarbij ontstaan. Ik ben goed ontvangen en we konden snel aan de slag met kijken naar wat het probleem is en hoe het verholpen ging worden. De oefeningen werkte snel en herstel ging spoedig. Ook was duidelijk wat ik wel en niet kon. Daarom zou ik mijn teamgenoten of andere personen deze fysio aanraden.
Bij soortgelijke klachten
P. Jansen
Nvt
Goede begeleiding en behandeling gehad, de therapeut is zeer kundig,en reageert adequaat op nieuwe klachten
De fysiotherapeut legt heel goed uit en controleert ook goed of de behandeling niet te stevig is. Ook geeft hij tips mee om klachten te helpen voorkomen.
Goede behandeling, wel zou hij meer oefeningen om thuis te kunnen doen mogen adviseren.
N.Moes
De uitleg die hij geeft van wat wel en wat niet is duidelijk.
Goede begeleiding, flexibel in toepassen mogelijkheden, brolijk.