Snel en duidelijk. Ook direct effect op pijn vermindering.

Ik ben goed opweg geholpen om van mijn klachten af te komen. De adviezen en oefeningen waren duidelijk en ook thuis goed te doen. De fysiotherapeut was erg vriendelijk en gaf goede uitleg. Elke week... Ik ben goed opweg geholpen om van mijn klachten af te komen. De adviezen en oefeningen waren duidelijk en ook thuis goed te doen. De fysiotherapeut was erg vriendelijk en gaf goede uitleg. Elke week hebben we de vooruitgang besproken en welke oefeningen daar het beste bij pasten. Na mijn laatste afspraak heb ik adviezen meegekregen hoe ik thuus nog verder kan gaan om mijn spieren sterker te maken.

Deskundigheid. Professioneel.
Zeer tevreden met en tijdens de behandeling. Goede uitleg en begripvol.
Het voelde veilig, met vertrouwen.
Hartelijk dank

Ze is duidelijk in waarom er iets kan of niet kan heeft ook aandacht voor jou als persoon

De fysiotherapeut nam vooraf aan de behandeling de tijd om te vragen hoe het met mij ging. En hij luisterde heel goed. In overleg met hem startte de behandeling en kreeg ik duidelijke uitleg over de... De fysiotherapeut nam vooraf aan de behandeling de tijd om te vragen hoe het met mij ging. En hij luisterde heel goed. In overleg met hem startte de behandeling en kreeg ik duidelijke uitleg over de oefeningen die ik thuis kon doen,

De therapeut luister goed naar je en houd je goed in de gaten, en je kan je problemen bespreken

Heeft geduld en geeft aan welke oefeningen je kan doen