De fysiotherapeut was vakkundig en probeerde mijn klacht zo goed mogelijk te verhelpen.
Tara
Ik ben onwijs goed, eerlijk, enthousiast en serieus geholpen.
Fysiotherapeut heeft heel veel vak- en theoretische kennis. Weet heel goed wanneer iets tot overbelasting kan leiden. En werkt heel voorzichtig en toch effectief voor mijn als patiënt met heel...Fysiotherapeut heeft heel veel vak- en theoretische kennis. Weet heel goed wanneer iets tot overbelasting kan leiden. En werkt heel voorzichtig en toch effectief voor mijn als patiënt met heel complex en sterk beperkend ziektebeeld.
Een aardige, deskundige fysiotherapeute.
Was snel van mijn klacht af en een prettige verstandhouding
Ik werd heel goed behandeld en daarbij kreeg ik ook voldoende uitleg over mijn pijnen en over de behandeling
Duidelijke uitleg van aandoening en uitvoering van behandeling. Oefeningen: duidelijke uitleg van uitvoering en te verwachten effect.
Adriana nw Louwerse
Ik vind haar super en eerlijk en legt goed uit alles
Eric is een man die staat voor zijn vak, je serieus neemt, je op je gemak stelt, gezellig is en duidelijk was over het wel of niet aanslaan van de therapie.