Goeie uitleg , rustig en vertelt wat ik t best kan doen
Kennis en stuuring
Annet is professioneel maar maakt ook goed persoonlijk contact. Ze vraagt goed door naar de klachten en de oorzaak ervan om samen een goed behandel plan te maken. Daarnaast legt ze de oefeningen...Annet is professioneel maar maakt ook goed persoonlijk contact. Ze vraagt goed door naar de klachten en de oorzaak ervan om samen een goed behandel plan te maken. Daarnaast legt ze de oefeningen thuis goed uit en heeft ze tips voor het voorkomen van klachten.
Volledige serieuze aandacht en een heel duidelijke uitleg.
De fysiotherapeut luistert goed, begrijpt me en geeft goede adviezen.
Therapeut is een liefdevol en betrouwbaar mens. Ze weet van aanpakken en laat kind gewoon kind zijn en als mijn zoontje iets niet wilt dan gaan ze wat anders proberen.
Therapie op maat. Deze vorm van therapie heeft er voor gezorgd dat ik in een relatief korte periode al veel verbetering merk.
De persoonlijke begeleiding was erg fijn en professioneel. Ik heb dat als erg prettig ervaren na een lastige periode. Het gaf mij weer vertrouwen in mijn eigen lijf.
Professionaliteit in het werk, absolute ernst en speciale aandacht voor de toestand van de patiënt
Ze is duidelijk, kijkt goed hoe de situatie op dat moment is en past eventuele veranderingen toe.