Ze kwam op mij heel deskundig over, gaf mij vertrouwen, was vriendelijk en meelevend en heeft mij uiteindelijk met een zo goed als hersteld letsel vandaag de laatste behandeling gegeven. Tot volle... Ze kwam op mij heel deskundig over, gaf mij vertrouwen, was vriendelijk en meelevend en heeft mij uiteindelijk met een zo goed als hersteld letsel vandaag de laatste behandeling gegeven. Tot volle tevredenheid!

Rene

Steven Struik luistert goed, hij denkt mee en koppelt gedurende de sessies steeds de resultaten terug. Hij meet (saturatie/hartslag e.d.) en legt uit/verklaart wat dat betekent in de context van... Steven Struik luistert goed, hij denkt mee en koppelt gedurende de sessies steeds de resultaten terug. Hij meet (saturatie/hartslag e.d.) en legt uit/verklaart wat dat betekent in de context van mijn herstel.

Nadia

Ben altijd al tevreden geweest met de therapeuten van pmc in balans

Als iemand zelfde klachten heeft. Of iemand op zoek is naar een fysiotherapeut

Monica Splinter- Buiskool

Altijd fijn geholpen, hij legt alles goed uit, je kan je vragen aan hem stellen, hij is deskundig en ook nog gezellig!

Supergoede begeleiding, passend bij de leeftijd, enthousiasmerend, goede combi van serieus en humor.

Er werd goed geluisterd naar de opmerkingen mijnerzijds en zeer duidelijke antwoorden/tips gegeven nav vragen.