Ik heb veel vertrouwen in de fysiotherapeuten van pmc in balans. Ik kon snel terecht bij de juiste personen met de specifieke specialisatie. In het verleden goed geholpen en nu ook weer. Vandaar het...Ik heb veel vertrouwen in de fysiotherapeuten van pmc in balans. Ik kon snel terecht bij de juiste personen met de specifieke specialisatie. In het verleden goed geholpen en nu ook weer. Vandaar het vertrouwen. Alles is heel transparant. Ik het advies en de mogelijkheden.
Goede begeleiding en zich goed kan inleven in mijn situatie
Een goed uitleg een prachtige ontvangst Schoon en goede regels vanwege de corona Top gewoon
Doet goed zijn werk en altijd een luisterend oor.
A
Goed adviezen en tips gekregen en nam mij serieus
Bianca
De therapeut zorgt dat ik goede vooruitgang boek met mijn Frozen Shoulder. Goede behandeling en duidelijke uitleg en gerichte oefeningen voor thuis.
Hij gaf zowel een voorlopige korte termijnoplossing als ook duidelijke oefeningen voor een lange termijnoplossing. Hij ging de behandeling ook niet onnodig lang rekken. Was helder, duidelijk...Hij gaf zowel een voorlopige korte termijnoplossing als ook duidelijke oefeningen voor een lange termijnoplossing. Hij ging de behandeling ook niet onnodig lang rekken. Was helder, duidelijk en oplossingsrichtingen.