Goede behandeling die ondanks de prognose toch goed effect heeft gehad. Duidelijk verwachtingsvol patroon geschetst geen valse beloften. Gewoon realistisch.
Na verschillende behandelingen, ben ik van een aantal hardnekkige sportblessure's (knie, heup) afgeholpen!
Bij klachten in onderrug
Ik kom al jaren bij jullie en ik ben tevreden over hoe ik benadert wordt in omgang en deskundigheid.
Mijn klachten zijn chronisch ivm mijn werk en lichanelijke gesteldheid.
Roos
Ik baalde ervan dat ik zo lang moest wachten. Ik heb de afgelopen 2 behandelingen 10 minuten moeten wachten tot ik werd geholpen. Om 10 uur een afspraak, wil ik niet om 10 over 10 geholpen zijn en...Ik baalde ervan dat ik zo lang moest wachten. Ik heb de afgelopen 2 behandelingen 10 minuten moeten wachten tot ik werd geholpen. Om 10 uur een afspraak, wil ik niet om 10 over 10 geholpen zijn en om 5 voor half 11 weer buiten staan. Een consult is een half uur, en ik wil dan ook gewoon een half uur geholpen worden, nu heb ik in 2 consulten 25 munten ( bij elkaar opgeteld gewacht !!!! Niet te spreken erover ! Dat is bijna een heel consult. Wij moeten toch betalen daarvoor! Ik betaal er niet voor om 10 minuten in de wacht kamer te zitten ! Erg frustrerend !!!!