Sonny is ontzettend goed met kinderen. Hij benadert ze leeftijds adequaat, met respect en op een gepaste, veilige manier. Hij vertelt steeds wat hij gaat doen, legt alles helder uit en is prettig in...Sonny is ontzettend goed met kinderen. Hij benadert ze leeftijds adequaat, met respect en op een gepaste, veilige manier. Hij vertelt steeds wat hij gaat doen, legt alles helder uit en is prettig in het contact. Verder is hij erg kundig. Kortom een kinder fysiotherapeut die wij aan kunnen bevelen.
De combinatie schoudertherapeut en manueeltherapeut heeft mij ontzettend goed geholpen.
Makkelijk benaderbaar. Geeft duidelijk adviezen. Geeft duidelijk uitleg en gaat diep in op oorzaak(en). Zeer vriendelijk En altijd opgewekt.
Vriendelijk, kundig en behulpzaam.
Zeer kundig en weet wat ze moet doen,en natuurlijk zeer vriendelijk
Goede begeleiding en kennis
Vriendelijk, kennis van zaken.doortastend.
Frank van Leur
Ik ben al jaren onder behandeling ivm chronische klachten en meer dan tevreden met de therapie en ook de persoonlijke houding van de therapeut. Kan altijd met vragen in het algemeen terecht en word...Ik ben al jaren onder behandeling ivm chronische klachten en meer dan tevreden met de therapie en ook de persoonlijke houding van de therapeut. Kan altijd met vragen in het algemeen terecht en word goed behandeld. Alleen maar lof. Groetjes frank.
Betrokken en duidelijk. Ze is heel professioneel.
Sabine Kroonsberg
Dennis de fysiotherapeut waar ik in behandeling ben geweest is een enorm fijn persoon! Neemt je serieus , Geeft de juiste adviezen en ook oefeningen waar je thuis mee verder kan mee , is enorm...Dennis de fysiotherapeut waar ik in behandeling ben geweest is een enorm fijn persoon! Neemt je serieus , Geeft de juiste adviezen en ook oefeningen waar je thuis mee verder kan mee , is enorm betrokken en heel geïnteresseerd in elke keer dat je terug komt te vragen hoe het gaat .. een enorme fijne fysiotherapeut dat als ik eens terug kom indien nodig ik ook heel graag door deze fysiotherapeut weer behandeld wilt worden ! Een aanwinst voor het team! Alle lof en complimenten voor deze hardwerkende attente man!