Luistert goed. Kijkt wat de mogelijkheden zijn van je lichaam. Is kundig. Denkt mee. Blijft goed opletten als je in de oefenzaal bezig bent. Heeft fijne sociale vaardigheden.
Deskundig advies en prettige sfeer bij de behandelingen.
Alle vragen kan ik volmondig met een 10 beantwoorden, super lieve vakmensen die me steunen en vooruithelpen.
Vriendelijk, maakte goed contact met onze dochter, duidelijke uitleg, enthousiast!
Goede kennis van zaken, zeer sociaal.
Ik ben behandeld bij in Balans te Oost Souburg, deze vestiging is kleinschalig en er werken geweldige mensen. Door mijn fysiotherapeute ben ik al eerder behandeld na een operatie van mijn...Ik ben behandeld bij in Balans te Oost Souburg, deze vestiging is kleinschalig en er werken geweldige mensen. Door mijn fysiotherapeute ben ik al eerder behandeld na een operatie van mijn schouder enige jaren geleden, ze is ontzettend goed in haar vak. Nadat ik bij haar was uitbehandeld, en ik ook alsmaar pijn in mijn rug had heeft zij me gezegd eens bij haar collega langs te gaan. Deze man heeft mij twee keer behandeld, ik heb nu geen pijn meer en werk en slaap beter. Door beide mensen zeer goed behandeld. indien nodig kom ik zeker terug en zal de praktijk anderen aanbevelen.
Serieus, vrolijk, luisterde goed naar je probleem
Als iemand dezelfde klachten heeft als ik had
Deskundigheid en de uitleg daarbij. Rustig en een goed humeur. Deed zijn werk met plezier
Adrie Janse
Betrokken met patient, goed informeren naar de klachten. eerst dingen uitsluiten, daarna gericht behandelen. duidelijke uitleg over oefeningen. Weet goed en gericht te handelen,...Betrokken met patient, goed informeren naar de klachten. eerst dingen uitsluiten, daarna gericht behandelen. duidelijke uitleg over oefeningen. Weet goed en gericht te handelen, met goed resultaat.