Gisteravond gebeld en vandaag al langsgekomen. Vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als op lokatie. Zeer aan te bevelen !
Dekker
Vandaag deskundig advies gehad van medewerker Point Pest Control uit Soest. Behandeling was niet nodig en omdat de adviseur net een andere klant ‘om de hoek’ geholpen had rekende hij geen kosten....Vandaag deskundig advies gehad van medewerker Point Pest Control uit Soest. Behandeling was niet nodig en omdat de adviseur net een andere klant ‘om de hoek’ geholpen had rekende hij geen kosten. Wat een mooie bedrijfsethiek. Dank!
Reijns
Altijd klantvriendelijk en behulpzaam. Altijd op tijd en werkt goed!
Vriendelijke service en heel snel geholpen
Maurice
Uitstekend professioneel bedrijf . Zeer goed resultaat door zeer geschikte lui !
Ruth Benschop
Hele vriendelijke mensen, en adequaat gewerkt. Martijn zei me even geduld te hebben en dat klopte, maar na anderhalf a twee weken waren de ratten weg, heb niks meer gehoord. Heel erg fijn!!!!
Sereina
Professioneel en correct bedrijf! Wij hebben helaas al de tweede keer binnen korte tijd te maken gehad met ongedierte. Eerst insecten, nu muizen. De eerste keer kwamen we bij een nogal...Professioneel en correct bedrijf! Wij hebben helaas al de tweede keer binnen korte tijd te maken gehad met ongedierte. Eerst insecten, nu muizen. De eerste keer kwamen we bij een nogal schimmig bedrijf terecht, zoals er volgens mij meer zijn in dit wereldje. De tweede keer hebben we er beter over nagedacht. We zijn blij dat we deze keer voor Gert&Martijn hebben gekozen. Zij geven competent advies, denken met je mee, en de prijzen zijn fair. Hun oplossing was efficiënt, en veilig voor onze dreumes. En we zijn blij dat de muizen nu weg zijn!
Vladimir Cavalcanti
Uitstekend service, snelle resultaat
Bruijntjes
Na een prettig telefoongesprek kwam er een keurige jongen met gelukkig veel begrip dat ik panisch voor muizen ben. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan en we zijn heel erg tevreden. Alle lof!...Na een prettig telefoongesprek kwam er een keurige jongen met gelukkig veel begrip dat ik panisch voor muizen ben. Hij heeft ontzettend zijn best gedaan en we zijn heel erg tevreden. Alle lof! Hopelijk zijn de muizen verdwenen, we hebben iig een aantal dode muizen gevonden