Afina Breukers

Prima eevaring
Alles keurig en op tijd

Prima. Jammer vind ik wel dat wanneer ik het retour wil doen, dat men dan nogmaals vraagt of ik het zeker weet.

Reactie Porseleinenknoppen.nl:

Beste Ingeborg,
Als een klant iets koopt voor 8 euro en het wilt retourneren en de verzendkosten die u dan aan Post.nl moet betalen bijna dezelfde waarde hebben als het product.
Dan leggen...
Beste Ingeborg,
Dan leggen wij dit aan de klant voor omdat men er vaak niet bij stil staat.
Producten retour sturen vinden wij totaal geen probleem en dat geven wij ook altijd bij de klant aan.
In uw geval vonden wij het zonde geld en voelde ons u verplicht dat mede te delen....maar goed dat is en blijft geheel persoonlijk of men het zonde geld vind of niet en wij proberen gewoon mee te denken met onze klanten.
Hartelijke groeten,
Maurice & Irene

Christa

Goede en ook erg humorvolle service! Beslag staat prachtig bij de knoppen die ik al had.

birgit beer schipper

Heel goed

1a Ware ! Schnelle Lieferung ! Vielen Dank !

Prima! Ruime keuze en snelle levering.

Kayser Soze

Goede kwaliteit knoppen. Ik had mijn adres verkeerd opgeschreven, waardoor de bestelling wat later aankwam. Dit was niet de schuld van Porseleinenknoppen.nl en het hebben de bestelling verder goed... Goede kwaliteit knoppen. Ik had mijn adres verkeerd opgeschreven, waardoor de bestelling wat later aankwam. Dit was niet de schuld van Porseleinenknoppen.nl en het hebben de bestelling verder goed afgehandeld.

Prima , na 1 dag is de bestelling in goede orde afgeleverd. Ben er heel tevreden over.