Porseleinen kastknoppen gekocht

Stichting Child Care Afrika Marijke Nijhuis oprichtster

Op de eerste plaats ben ik blij met de knoppen. Het was natuurlijk kort voor de kerst en met vervoer lukt het gewoon niet altijd binnen de tijd. Ze zouden tussen 14.00 uur en 16.00 uur gelegerd... Op de eerste plaats ben ik blij met de knoppen. Het was natuurlijk kort voor de kerst en met vervoer lukt het gewoon niet altijd binnen de tijd. Ze zouden tussen 14.00 uur en 16.00 uur gelegerd worden, maar dat werd 18.00 uur. Gelukkig heeft degene die de kast gemaakt heeft ze er ook nog aan kunnen zetten. Hij is er extra voor teruggekomen.
Nou, ik vind de knoppen heel mooi. Ben erg tevreden dus over de koop en het aanleveren en ik neem aan dat u mijn geld ook inmiddels hebt ontvangen.

Ik wil u even attenderen op mijn organisatie: www.childcareafrika.nl "Als we niet willen dat de mensen hierheen komen, moeten we ervoor zorgen dat ze het daar beter krijgen. Ontwikkelingshulp in de huidige vorm werkt niet. We zullen daar het MKB/familiebedrijven op moeten bouwen anders is het MKB hier verloren.
Dat is wat ik doe met mijn netwerk in Afrika. Het concept kan voor elk land gebruikt worden. Door koppeling van getalenteerde mensen in arme landen met MKB bedrijven hier. Dit moet ontwikkelingshulp dan wel 100 % financieren.
Nu kunnen alleen multinationals in die landen werkzaam zijn en niet op een manier dat het de mensen ten goede komt.
We betalen tot nu toe alle onkosten zelf en proberen te doen wat we kunnen. Ik kan u een leuke foto sturen van de kast met de knoppen die in mijn nieuwe aanbouw staat.

Nogmaals dank en met vriendelijke groet
Marijke Nijhuis
Enschede
06-46396276

T. Witteveen

We hebben super mooie knoppen op onze keukenkastjes. Lage prijs, goede kwaliteit en erg snelle levering. Ook het bijgeleverde montagemateriaal is top!

Dineke

Snelle en vriendelijke reaktie, goed product ontvangen voor een schappelijke prijs

Croonenborghs

Goede ervaring.bestelling snel en in orde

van Dijk

Snelle levering & goede service.

Bedrijf met veel keuzemogelijkheden qua knoppen.

Paulien

Ben erg blij met de bestelde knoppen, ze staan prachtig op de meubeltjes in de babykamer.

Positief. Groot aanbod van knoppen, duidelijke informatie op de site, snelle levering en netjes verpakt

Tsjitske Visser

Duidelijke communicatie