Ik heb een fijne ervaring met het bedrijf snel en goede service en veelzijdigheid aan producten . Beveel het iedereen aan om , aankopen bij jullie te doen . Super bedankt en succes met de voortgang...Ik heb een fijne ervaring met het bedrijf snel en goede service en veelzijdigheid aan producten . Beveel het iedereen aan om , aankopen bij jullie te doen . Super bedankt en succes met de voortgang van jullie bedrijf . Met vriendelijke groeten Michel Koppelaar.
Zeer tevreden
Net zo als bij de vorige bestelling alles weer perfect. Alleen ben ik zo dom geweest 1 knop te weinig te bestellen haha.
Leuke assortiment, snelle levering
Prima!
Mijn ervaring was positief. Aanvankelijk kregen wij één onderdeel verkeerd geleverd, maar na enkele mailtjes over en weer is dit keurig opgelost. De producten zijn ook erg mooi!
Groot assortiment snelle levering
Zeer tevreden over levering. Kwaliteit en snelle correcte levering. Keurig verpakt
Chantal Stevens
Heel tevreden! Mijn tweede bestelling hier gedaan.