Ik was op zoek naar glazen kastknoppen en stelde op voorhand een aantal vragen welke direct werden beantwoord. Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn eisen, het aantal knoppen, rondellen en...Ik was op zoek naar glazen kastknoppen en stelde op voorhand een aantal vragen welke direct werden beantwoord. Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn eisen, het aantal knoppen, rondellen en spijkers was perfect in orde. Kortom een dienstverlening om U tegen te zeggen.
A. Hagoort
Soms wat onduidelijkheid over de maat van de knoppen. Valt onder kleine kastknopjes of gewone kastknopjes.
Ok
deco home mazzone
Zeer prettig en klantvriendelijk bedrijf
Ik vind het een prima website, helder en mooi. Goede service.
m.v.d. brule
Prima. Supersnelle levering. Goede website.
carles en roos waren de zolder aan het verbouwen en zochten 21 knopen voor onze white wash steigerhouten kastdeuren en we hebben verschillende kunnen kiezen, we zijn uiterst tevreden over de... carles en roos waren de zolder aan het verbouwen en zochten 21 knopen voor onze white wash steigerhouten kastdeuren en we hebben verschillende kunnen kiezen, we zijn uiterst tevreden over de knoppen en de service en het verloop vd order
Snelle levering, goede kwaliteit!
C. Provaas
6 deurknoppen besteld (kastdeurtjes)
R van Aperlo
Snelle levering. De knoppen staan prachtig op de commode!