Ik kwam op zoek naar leuke knoppen voor op mijn kastjes in de caravan op deze site. Ik vond het prachtig en heb een bestelling gedaan voor 11 blauwe knoppen met witte stippen, die vlot werden... Ik kwam op zoek naar leuke knoppen voor op mijn kastjes in de caravan op deze site. Ik vond het prachtig en heb een bestelling gedaan voor 11 blauwe knoppen met witte stippen, die vlot werden geleverd.

A. van Erkelens

Zeer snelle, goede en nette service en de ladeknoppen zijn van uitstekende kwaliteit

Marijke Louwers

Goede ervaring, snelle reactie op bestelling en goede en vlugge toezending ervan

Eva Meyer

Schnelle Lieferung, guter Preis, schnelle Abwicklung

Anja de Graaf

Voor de eerste keer bestelde ik 6 knopjes, no big deal, maar alles ging perfect, 2 dagen later had ik ze al en ze zijn mooi! je kunt alles vergroten, de maten staan erbij, ook niet geheel... Voor de eerste keer bestelde ik 6 knopjes, no big deal, maar alles ging perfect, 2 dagen later had ik ze al en ze zijn mooi! je kunt alles vergroten, de maten staan erbij, ook niet geheel onbelangrijk! Zeer vriendelijk en gemoedelijk komt alles bij mij over. Ga zo door!

vermaat

Goedkoop, maar kwalitatief goed. Snelle levering.

Henriëtte de Bree

Uitstekend!