HS

Op zich prima. Mijn partner had al eerder een bestelling gedaan en dat ging helemaal goed. Helaas is mijn eigen bestelling mis gegaan (niet gekregen wat ik verwacht had). Ik vind dat dat komt door... Op zich prima. Mijn partner had al eerder een bestelling gedaan en dat ging helemaal goed. Helaas is mijn eigen bestelling mis gegaan (niet gekregen wat ik verwacht had). Ik vind dat dat komt door onduidelijkheid qua foto's op de website. Hierover is een mailwisseling geweest waar geen oplossing uit is gekomen. Dat is jammer.

Reactie Porseleinenknoppen.nl:

U had gekozen voor 'Penbus beslag antiek messing' bij de kastknoppen en achteraf wilde u ' 'Penbus Zilverkleur' en deze hebben wij u toegestuurd. Echter zijn de verzendkosten voor u zelf daar wij... U had gekozen voor 'Penbus beslag antiek messing' bij de kastknoppen en achteraf wilde u ' 'Penbus Zilverkleur' en deze hebben wij u toegestuurd. Echter zijn de verzendkosten voor u zelf daar wij geen fout hadden gemaakt, de verkoop van kastknoppen is kwartjeswerk en op 6 kastknoppen kunnen wij niet toeleggen, sorry.
Als men wil advies wilt kan men dat via info@porseleinenknoppen.nl (zoals beschreven in de webshop) aanvragen, u krijgt direct uitleg/advies wat wij met alle liefde en heel veel plezier altijd geven.
Hartelijke groeten,
www.PorseleinenKnoppen.nl

Goede ervaring

Suzanne

Prima. Mooie producten en snelle levering.

Loes Bloeming

Doen wat zij beloven, knoppen en kapstok haakje zijn mooi van kwaliteit.

Ten Kleij

Nette levering, duidelijk, en zelfs geld terug omdat ik een brievenbus pakketje had. Maatwerk, heel fijn!

Snelle levering, ook toen één schroefhulsje kapot, kreeg ik onmiddellijk een nieuw opgestuurd.
Goede kwaliteit.

Els De Clercq

Gisteren besteld, vandaag al aan de kast.
Ik ben heel blij met mijn romantische roosjes.
Bedankt voor de snelle service !

Trix van Bennekom

Uitstekende service.