Ilse van de Hoef

Prima, mooie knoppen en snelle levering

Als geweldig ervaren! Wat een service!!

Ontevreden

Matig. Mooie porseleinen kastknoppen, echter werd mij een kapotte kastknop geleverd en het is veel gedoe om hier een nieuwe voor te krijgen

Reactie Porseleinenknoppen.nl:

U gaf aan dat er een productiefout was aan 1 kastknop, dat is wat anders als een kapot knop zoals u in deze feedback stelt.
Wij verzochten u betreffende kastknop op onze kosten retour te sturen...
Wij verzochten u betreffende kastknop op onze kosten retour te sturen zodat dit bij de leverancier ingeleverd kon worden, deze was namelijk erg geïnteresseerd in de door u genoemde productiefout.

Als u een nieuwe TV koopt en u zegt dat die kapot is dient u deze toch ook retour te brengen alvorens u een nieuwe krijgt!?
Het is jammer dat u wel zoveel tijd en energie heeft willen steken in het steeds mailen terwijl het retour sturen van de kastknop vele malen sneller was geweest.
U blijft mailen dat u het niet eens bent met de retour procedure en dat u andere kastknop wilt ontvangen. Die mogelijkheid was er gewoon maar u weigerde de kastknop retour te sturen. Jammer dat de zaak nu zo is afgedaan.

K.Nederkoorn

Prima service , snel antwoord op mijn vraag .

SandraBS

Goede service! De knoppen, die ik wilde, stonden niet meer op de website. Na mailcontact zijn de knoppen toch geregeld!
En daarna, zoals al eerder, een snelle en zorgvuldige levering!

yves

Erg positief, correct, betrouwbaar, professioneel.
Aan te bevelen.

Overzichtelijke website, mooi aanbod, snelle levering. Kortom prima!

Snelle levering en mooie knoppen

L.DC

Kleinigheid gekocht en behandeld zoals beloofd.

Goede levering, mooie producten.