Portacon

E.J. Bos Diervoeding

LADY.P aluminium boom voor LADY slagboom

Cochet Kurt

Automatische poortopener + rail

Uw ervaring met Portacon

bestelling nooit compleet ook nazending niet en vermoed ook de verkeerde rail daar de koord om los te koppelen niet kan gemonteerd worden
ook nog geen antwoord gekregen op laatse mail met...
ook nog geen antwoord gekregen op laatse mail met vraag hierover

Reactie Portacon:

Wij betreuren het dat de bestelling niet compleet is verstuurd. Wij hebben de ontbrekende onderdelen binnen 2 dagen afgeleverd. Ook zijn alle vragen, die per mail gesteld zijn, beantwoord en er is... Wij betreuren het dat de bestelling niet compleet is verstuurd. Wij hebben de ontbrekende onderdelen binnen 2 dagen afgeleverd. Ook zijn alle vragen, die per mail gesteld zijn, beantwoord en er is telefonisch contact geweest om details nader door te spreken. Dit alles heeft geleid tot het gewenste resultaat. Nadien volgt er een review waarin wij ons als leverancier niet herkennen.

Hoveniersbedrijf Paul Swinkels

Gsm module

Correcte en snelle service

Toegangs zenders van een elektrisch hek

Uw ervaring met Portacon

Ik ben uitstekend nagebeld, kreeg een kundig advies, snelle levering en uitstekende toelichting voor gebruik.

Wormschroef

Pupilla Fotocel en BE.TOUCH draadloos codepaneel

Uw ervaring met Portacon

Correcte afhandeling en snelle levering

henk scholthof

Garage deur opener

Goed bedrijf. Zeer prettig geholpen

2 Handzenders, twee kanaals

Snel en zorgvuldige levering

Michael

Metalen codeklavier

Uw ervaring met Portacon

Snelle levering en goed geholpen met vragen over hoe aan te sluiten.

Adem Çetin

Garagedeuropener

Uw ervaring met Portacon

Snelle levering ! Aansluiting en gebruiksaanwijzing in het Nederlands niet aanwezig !!