Portacon

Poortzender

Heel goed

Jan Schoonderwoerd

Beninca schuifpoort motor en toebehoren

Uw ervaring met Portacon

Zeer netjes advies gekregen en later drie maal contact gehad en toen ook zeer netjes geholpen.

Peter

Procon GSM module

Uw ervaring met Portacon

Portacon levert snel en conform afspraak. De GSM module was voorzien van een duidelijke handleiding en eenvoudige software.

Nico Graftdijk

Schuifpoortopener Freedom

Uw ervaring met Portacon

Ik heb een Freedom schuifpoort opener gehad compleet met tandheugelrail. Kwaliteit was aanzienlijk beter dan dat ik van een zelfbouw systeem had verwacht, stevig en met een duidelijke goed... Ik heb een Freedom schuifpoort opener gehad compleet met tandheugelrail. Kwaliteit was aanzienlijk beter dan dat ik van een zelfbouw systeem had verwacht, stevig en met een duidelijke goed begrijpbare handleiding erbij. Ook de telefonische informatie verstrekking was heel goed en vriendelijk. Het systeem is bedoeld als inbraak beveiliging en werkt perfect als schuifboom achter een harmonica deur. Levering ging zeer snel.

stan

Poortopener

Uw ervaring met Portacon

correcte levering en na melding van beschadigd onderdeel is er direct een nieuw op gestuurd.

Ballet

Afstandsbedieningen automatische poortopener

Uw ervaring met Portacon

Super vriendelijk, stonden telefonisch paraat toen het niet lukte, echte aanrader! Superfirma!

Frank Voorderhake de Keizer

PROCON GSM module

Uw ervaring met Portacon

De PROCON GSM deuropener is een geweldig product. Makkelijk zelf te installeren, handig te programmeren, een super nette prijs en bij vragen was de helpdesk zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ideaal... De PROCON GSM deuropener is een geweldig product. Makkelijk zelf te installeren, handig te programmeren, een super nette prijs en bij vragen was de helpdesk zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ideaal product om op afstand je hek te kunnen openen en geen gedoe meer met afstandsbedieningen. Perfect!

Bediening voor een elektrisch hek

Uw ervaring met Portacon

Goede service, snel geleverd. Een onderdeel vergeten maar zelf achtergekomen en gelijk nagestuurd.

Karel

Zeer goede ervaring! Heb doe het zelf poortopener set beauty aangekocht, handleiding is zeer duidelijk en maakt zo de installatie zeer gemakkelijk. Telefonische gesprekken zijn ook correct en... Zeer goede ervaring! Heb doe het zelf poortopener set beauty aangekocht, handleiding is zeer duidelijk en maakt zo de installatie zeer gemakkelijk. Telefonische gesprekken zijn ook correct en vriendelijk verlopen!

Arjan Rovers /Rovers KWT

Zeer snelle levering en na aflevering had ik nog vragen en deze worden gelijk goed beantwoord.

Zie ervaring