Portacon

Boxopslag BV

Pal gate

Uw ervaring met Portacon

verrast, nemen de tijd voor je, goed bereikbaar. en erg vriendelijk aan de telefoon

Pieter-Jan Keyenberg

DoorBird IP videofoonset D2101V

Mooie prijs, snelle levering

Museum De Wachter

Plug and play verkeerslichten

Uw ervaring met Portacon

Informatie met betrekking tot de levering was uitstekend geregeld. Het product voldeed aan de verwachtingen.

particulier

Sleutelschakelaar

eerste bestelling

Nusman installatietechniek BV

Elekrische poortopener

Uw ervaring met Portacon

goed advies en snelle levering

Rob Gijbels

Asfalt bitumen kit

Uw ervaring met Portacon

Bestelling snel verwerkt en geleverd. Produkt zelf nog niet gebruikt wegens slechte weersomstandigheden.

Kees Saarloos

Kit DU.IT14N ondergrondse opener RVS 230V

Uw ervaring met Portacon

Ik had een probleem bij het installeren van de poortonderdelen. De bediening werkte niet zoals het zou moeten. Ik heb contact gehad met de technische dienst en na overleg is de fabriek van Benica... Ik had een probleem bij het installeren van de poortonderdelen. De bediening werkte niet zoals het zou moeten. Ik heb contact gehad met de technische dienst en na overleg is de fabriek van Benica geraadpleegd. Daar bleek dat er een fout in de software zat. De technische dienst heeft mij toen een ge-update besturing gestuurd. Na montage werkte alles weer zoals het hoorde. Ik ben uitstekend geholpen ook al heb ik de montage van deze set zelf uitgevoerd heb. Ik kan niet anders zeggen dat de service van Portacon prima voor elkaar is.

parkeerterrein de kuil

perfect

Sara

M20 wartels

Uw ervaring met Portacon

Heel goede en vlotte service