Portacon

Perfect

Pang M.

Beninca IRI.KPAD draadloos

Uw ervaring met Portacon

Hele snelle service, na bestelling kreeg ik de volgende dag het al geleverd. Kreeg mijn draadloze codeklavier niet geconnecteerd aan mijn Beninca garagemotor. De helpdesk had dan mijn technische... Hele snelle service, na bestelling kreeg ik de volgende dag het al geleverd. Kreeg mijn draadloze codeklavier niet geconnecteerd aan mijn Beninca garagemotor. De helpdesk had dan mijn technische vraag doorgestuurd naar de technische dienst. Niet lang daarna kreeg ik van hen een telefoon met de te volgen stappen.
Nu werkt het probleemloos en ben heel tevreden van de goede service.

4-kanaals zender voor INTRABOX 868 Mhz, met proximity chip,

Uw ervaring met Portacon

Zeer goed, en snelle levering

Marc De Brauwer

top!

Ve-Tor Poorten BV

Electrische sluitplaat

Uw ervaring met Portacon

Eerste kennismaking, levering was correct

VERMEIREN BART

Schuifpoortmotor

Uw ervaring met Portacon

prima service, snelle levering van het product, we hebben de handleiding wel via internet moeten printen omdat deze niet bij de levering in het Nederlands was bijgevoegd. Maar de handleiding is zeer... prima service, snelle levering van het product, we hebben de handleiding wel via internet moeten printen omdat deze niet bij de levering in het Nederlands was bijgevoegd. Maar de handleiding is zeer overzichtelijk en prima leesbaar, begrijpbaar. Hoe de motor op zich werkt dat gaat de toekomst uitmaken want is nog niet geïnstalleerd omdat de nieuwe omheining nog niet helemaal klaar is.

Gerben van der Weij Watersport

Diverse producten voor het elektrisch bedienen van een hek (poortopener, codepaneel, bevestigingsmaterialen etc.)

Uitstekend