Portacon

Eerste x

Bart de Lepper / MediaBart

Kit HERMES 200 lineaire poortopener

Uw ervaring met Portacon

De hardware werkt perfect. In de handleiding staan echter een paar flinke onduidelijkheden. Als je bijvoorbeeld afgaat op de zeer onduidelijke beschrijving over op wat voor afstand de poortsteun van... De hardware werkt perfect. In de handleiding staan echter een paar flinke onduidelijkheden. Als je bijvoorbeeld afgaat op de zeer onduidelijke beschrijving over op wat voor afstand de poortsteun van de motor MOET zitten, dan kom je van een koude kermis thuis. Je blijft dan namelijk achter met een poort vol gaten en een steun die je een paar keer hebt verplaatst.

Het is dan ook beter je eigen verstand te gebruiken, dan gaat het waarschijnlijk wel meteen goed!

Ook kreeg ik in eerste instantie de poort niet aan de gang, iets dat achteraf bleek te liggen aan een motor waar de polariteit van was omgedraaid, en ik deze exact volgens de handleiding had aangesloten. Een telefoontje naar Portacon gaf echter duidelijkheid, waarna de poort zijn werk naar behoren doet.

GNA nv

Verkeerslicht

Uw ervaring met Portacon

duidelijke prijsvermelding en snelle levering

Codeclvier

zeer goed

Meysmans

Motor beninca

Uw ervaring met Portacon

Heel goed bestellen betalen en de levering.alles vlot verlopen

Sleutelschakelaar ORION eurocilinder opbouw 1 contact 110010 1 € 32,50

Uw ervaring met Portacon

In de chat nog wat extra informatie gevraagd en dit is keurig voor me uitgezocht.
Het product is snel en correct geleverd.

Metaalex

Elektrische poortopener

Uw ervaring met Portacon

Goed. Het is keurig geleverd volgens afspraak.

Marc Hertogen Elektrotechniek

Poortopener dmv telefoon.

Uw ervaring met Portacon

Heb even de kat uit boom gekeken omdat mijn vorige opener (niet van portacon) binnen een jaar stuks was. Ok moet zeggen dat jullie opener degelijker uit ziet. Handleiding was zeer duidelijk.

Karel willemsens

Opbouw sleutelschakelaar

Uw ervaring met Portacon

Zeer verzorgd, goede prijs/kwaliteit, korte leveringstijd die bovendien gratis was, administratie perfect kortom een aanrader voor dgl. producten.